La dere forføre langt av den herlig romantiske parpakken fra Fifty Shades of Grey... Her får dere alt dere trenger for mange frekke og deilige kvelder!

Fifty Shades håndjern Play Nice

Parpakkens første fristelse er de lekre håndmansjettene fra Play Nice-kolleksjonen til Fifty Shades, fremstilt i lekker sensuell silke, dekorert med feminin og lekker blonde! Håndjernene holdes sammen av en tynn og delikat kjetting, så her må hun virkelig passe på å holde seg helt i ro...

Fifty Shades blindfold Play Nice

Kompletter med parpakkens andre lekkerbisken, et deilig og silkemyk blindfold fra samme Play Nice-kolleksjon! Blindfoldet er sensuelle og dekorert med lekre blonder. Det nydelige blindfoldet er foret, så det er fullstendig lystett. Blindfoldet er behagelig å ha på, med to elastiske bånd som sitter perfekt rundt hodet.

Fifty Shades Date Night kort Play Nice

Går dere tom for nye erotiske ideer iblant? Parpakken har løsningen for dere! Her finner dere en pirrende erotisk kortstokk med Date Night ideer. Alle de fristende forslagene er basert på Ana’s og Christian’s dampende hete sexlek! Kortene er delt inn i 4 lekne nivåer, som spenner fra novise- til mester-nivå.

Fifty shades Greedy Girl rabbit mini

Parpakken byr også på en elsket klassiker, i et lite og hendig format. Den evige rabbitvibratoren som gir henne full pakke, med vibrasjoner både mot klitoris og G-punkt... Den hendige rabbitvibratoren Greedy Girl mini fra Fifty Shades er oppladbar, og har 3 vibrasjonshastigheter og 7 ulike vibrasjonsprogram. Den er også dusjtett!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Lyst på en skikkelig høydare? Masser inn en liten dråpe av Kondomeriets bestselgende orgasmekrem! Masser den lille dråpen godt inn på penishodet, eller langs klitorisbena. Kjenn den pirrende følelsen som brer seg! Tips; ørlite orgasmekrem øker sensitiviteten, litt mer orgasmekrem setter ned sensitiviteten. Perfekt om du er mann og kommer litt tidlig.

Luksus Dus massasjeolje 125 ml

Mmm... Denne skattekisten av en erotisk parpakke inneholder selvfølgelig også en av våre beste massasjeoljer! Massasjeoljen Dus fra Luksus er basert på ren mandeloje og dufter helt himmelsk! Ønsker dere en varm massasjeopplevelse, så varm forsiktig opp litt av oljen i vannbad. Rør rundt, og sjekk alltid temperaturen før den brukes på partneren.

Luksus Naturlig glidemiddel 20 ml

En av parpakkens viktigste skatter er Luksus Naturlig vannbasert glidemiddel. Det lette og delikate vannbaserte glidemiddelet lager en perfekt barriere mellom de følsomme slimhinnene og sexleketøyet. Glidemiddelet egner seg til alle typer sexleketøy, gjør det ekstra godt under samleie og kan trygt brukes sammen med kondomer.

Hvor mange stjerner vil du gi?