Lekker bondagepakke for par som våger seg i det deilige bondageuniverset. Bondagepakken gir dere alt dere trenger for å gjenskape de dampende hete scenene mellom Ana og Mr. Grey...

Fifty Shades spreaderbar Bound To You

Husker du scenen der Ana blir flippet rundt på sengen av Christian? Her har en spreaderbar fra Bound to You-kolleksjonen fra Fifty Shades som gjør det mulig å gjenskape scenen! Fest først de lekre ankelmansjettene som også ligger i pakken rundt anklene hennes, før du klipser fast den sexy spreaderbaren, og vips, dere er klar for å entre deres egen lekne fantasi...

FSOG Bound To You Ankle Cuffs

De lekre ankelmansjettene fra Bound to You, i ekte lær, er spreaderbarens absolutt nødvendige tilbehør! Ankeljernene festes solid fast rundt hennes ankler. Ankelmansjettene er forede på innsiden, og de er enkelt justerbare. De solide ankelmansjettene har mange bruksområder, og kan like gjerne brukes alene, eller festes i andre typer leketøy.

Fifty Shades Restrain Me Bondagetau

Pakken inneholder også et sett med silketau fra Fifty Shades, for å gi dere variasjon i bindingen. Hvert av tauene har en lengde på cirka 5 meter, så her er det duket for mye moro! Bruk tauene som de er, eller prøv dere på japansk bindelek med kunstferdige knuter!

Blindfold Ouch

Sett en sexy prikk over i'en, og smett på et lekkert blindfold! Blindfoldet er laget i herlig myk sateng, det er foret og fullstendig lystett. Når én sans blir fjernet, så forsterkes de resterende tilsvarende... Blindfoldet er derfor et absolutt must til pirrende bondagelek!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Om du virkelig vil pirre og pine partneren til det ytterste, så skal du finne frem Kondomeriets egen orgasmekrem fra pakken... Kremen inneholder blant annet L’arginin, som virkelig får fart på blodsirkulasjonen, og freser energi inn i hver eneste nerveende! Husk bare å bruke en bitteliten dråpe, og masser den godt inn. Huden vil bli rød der du masserer den inn, fordi blodsirkulasjonen har økt akkurat der. Kremen skal ikke brukes på sår, eller skadet hud, heller ikke om du er gravid.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: