Climaximum rabbitvibratorpakke

Artikkelnr. 119935
999,- før 1296,00

RABBIT PAKKE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne pakken til henne inneholder to fantastiske sexleketøy, en pirrende orgasmekrem og et deilig glidemiddel! Hvilken kombinasjon velger du i kveld…?

Climaximum rabbitvibrator Spirit

Rabbitvibratoren Spirit fra Climaximum er en skikkelig lekker rabbitvibrator som stimulerer både klitoris og g-punktet samtidig! Skaftet gir et deilig press mot g-punktet, mens den solide klitorisdelen stimulerer klitoris maksimalt. Rabbitvibratoren er dekket av fløyelsmykt silikon som vil føles helt fantastisk både i skjeden og på klitoris. Særlig med litt glidemiddel! Rabbitvibratoren er oppladbar og 100 % vanntett og enkel å bruke. Rabbitvibratoren har én motor i klitorisdelen og én i skaftet som enkelt kan styres hver for seg eller samtidig ved hjelp av knappene på håndtaket. Totalt har du 20 vibrasjonskombinasjoner å velge mellom. Aktiver begge funksjonene samtidig, og gjør deg klar for et fuktig fyrverkeri under trusekanten! 

Climaximum klitorisvibrator Trema

I pakken har vi også lagt med klitorisvibratoren Trema fra Climaximum, slik at du enkelt kan velge sexleketøy etter humør. Kanskje er du i kveld på jakt etter en litt mer diskré variant og vil fokusere ene og alene på å stimulere klitoris? Da er klitorisvibratoren Trema perfekt! Designet og den kompakte formen gir deg presis stimulering. De elegante og markerte kantene gir deg en mer intens stimulering, mens den flate og glatte enden vil stimulere et større område. Prøv deg frem! Du har hele 10 vibrasjonsmodus å utforske med.

Kondomeriets orgasmekrem

I pakken får du med en flaske med Kondomeriets orgasmekrem. Denne kan med fordel brukes med begge sexleketøyene i pakken for å få orgasmene til å komme raskere, føles mer intense og vare lenger! Orgasmekremen inneholder aminosyren L-Arginin som gjør at blodet strømmer til og gir økt følsomhet på området det smøres på. Smør på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. En liten ert av kremen er alt som skal til. Flasken rommer 50 ml.

Luksus Hybrid glidemiddel

I pakken finner du også Luksus Hybrid glidemiddel. Glidemiddelet er laget av en blanding av et vannbasert og silikonbasert glidemiddel og har de beste egenskapene fra begge typene; Den vannbaserte, litt kremaktige konsistensen og silikonglidets fantastiske glatthet. Glidemiddelet gir god glid som varer lenge, så her er det bare å nyte det sammen med dine nye sexleketøy. Men husk alltid å rengjøre godt etter bruk! Hybrid glidemiddel lukter og smaker ingenting og kan trygt brukes sammen med kondomer. Tuben rommer 100 ml!

Hvor mange stjerner vil du gi?