Climaximum analpakke

Artikkelnr. 119936
849,- før 1056,00

DOBBEL GLEDE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne analpakken er perfekt for par! Pakken inneholder sexleketøy som stimulerer både foran og bak! Hvilken dør vil dere åpne...?

Minivibrator til han og henne

En minivibrator er et supert sexleketøy for par fordi den har så mange bruksområder for både han og henne! Minivibratoren Ardor fra Climaximum er svært allsidig. Minivibratoren har deilige konturer og et tykt skaft og kan derfor brukes som en vibrator inne i skjeden. Den lille størrelsen gjør den også utmerket å bruke til å stimulere klitoris, enten for henne alene eller sammen med partneren. Minivibratoren kan også brukes til å pirre andre erogene soner, også på han. Eksempelvis kan vibrasjonene presses mot skrukken (området mellom pungen og anus) og stimulere prostata indirekte. Den kan også brukes på nipler og andre deilige punkter på kroppen! Grunnet størrelsen er den også fin å bruke under samleie, da den fint kan smyges mellom to kropper under sex. Minivibratoren kan også bli med i dusjen med dere, men sørg for at batterilokket er skrudd godt på. La den tørke med batteriet ute og batterihuset av etter bruk i vann.

Kondomeriets orgasmekrem

Kondomeriets orgasmekrem er helt fantastisk i kombinasjon med minivibratoren. Denne kan brukes for både han og henne! Når man smører kremen på klitoris og området rundt, eller på penishodet og skaftet, vil virkestoffene i orgasmekremen gjøre at blodet strømmer til området. Det betyr at man blir mer følsom for berøring av egne eller partners hender, og særlig ved berøring med vibrasjoner... Orgasmene kan komme raskere, føles mer intese og vare lenger! Flasken rommer 50 ml.

På tide å åpne bakdøra?

Denne parpakken inneholder den vibrerende analpluggen Idosi fra Climaximum og det anale glidemiddelet Backdoor Comfort fra Pjur! Den vibrererende analpluggen har en uttagbar bulletvibrator som kan tas ut og brukes under forspillet. Bruk den sammen med minivibratoren, slik at dere begge kan pirre hverandre med vibrasjoner. Analpluggen er særlig perfekt for han, fordi den har en avrundet og vinklet bøy som gjør at han vil stimulere prostata med. Når prostata stimuleres opplever mange menn kraftigere og mer intense orgasmer, særlig om penis stimuleres samtidig. Den er liten og diskré og fin for nybegynnere, og har 10 deilige vibrasjonsprogrammer. Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel når dere utforsker med anale sexleketøy - og når dere skal ha analsex. Det er fordi det ikke produseres noe naturlig fukt i anus. I pakken følger det med et vannbasert glidemiddel fra Pjur som er beregnet for analsex og som kan brukes med alle typer anale sexleketøy. Glidet føles utrolig godt og varer lenge! Flasken rommer 100 ml. 

Hvor mange stjerner vil du gi?