Anal startpakke

Artikkelnr. 118900
2 omtaler
399,- før 437,00

ANAL NYTELSE

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Anal startpakke inneholder en snerten analplugg, et tykt glidemiddel og en analdusj – perfekt for alle som vil teste analsex for første gang.

Anal startpakke

Utvid horisonten og prøv noe nytt. Du vil neppe angre! Her får du alt du trenger for å komme i gang med oppdagelsesferden: En liten og pirrende analplugg, et tykt glidemiddel og en analdusj for renslighet. Startpakken sørger for en behagelig og hygienisk opplevelse, enten du er mann eller kvinne.

Lurer du på hvordan du går frem ved analsex? Vi har samlet åtte analvettregler for nybegynnere.

Snerten analplugg

Analplugger finnes i mange størrelser og fasonger, den du får i pakken er en liten favoritt som egner seg til en forsiktig utforskning av bakdøra. Mer Lyst Snerten analplugg har fire pirrende kuler i ulik størrelse, og en sugekopp i bunn. Ha den i deg mens du onanerer, eller dra den ut -kule for kule- når orgasmen melder seg, for en ekstra pirrende opplevelse.

TIPS: En analplugg er også perfekt å bruke til oppvarming før analsex med en partner.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Termoplast (PVC)
  • Lengde: 11 cm
  • Bredde nederste kule: 2,2 cm
  • Omkrets nederste kule: 8 cm
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glid

Analdusj liten

Pakken inneholder også en analdusj til rengjøring. Mange føler de får en mer avslappet og komfortabel opplevelse når de har vasket seg godt før analsex eller ved bruk av anale leketøy. Og denne gjør det rent, raskt og enkelt!

SLIK GJØR DU DET: Fyll beholderen med lunkent vann. Før den tynne delen forsiktig inn i analen, og klem på beholderen til den er tom for vann. Gjenta prosedyren til vannet som kommer ut er helt klart.

Glidemiddel for analsex

Det er viktig å bruke mye glidemiddel under analsex, det er også viktig å bruke riktig type. Luksus Anal glidemiddel er et glidemiddel med litt tykkere konsistens spesielt laget for å vare lenger og gi mindre friksjon. Ikke vær redd for å bruke for mye, vi har nemlig ingen naturlig fuktighet der bak. Tuben inneholder 100 ml.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Monopropyleneglycol Usp, Carboxymethyl Cellulose, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Sodium Propylparaben.

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: