Womanizer Liberty forførende pakke

Artikkelnr. 118906
1499,- før 1602,00

ALT DU TRENGER

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Womanizer Liberty gir deg frekke roser i kinnene. Sammen med Mer Lyst forførende minivibrator og glid og -rensespray fra We-Vibe, har du alt du trenger for et blomstrende sexliv.

Vibrator + Womanizer = <3 

Har du lenge sittet på gjerdet og lurt på om du bør kjøpe en Womanizer? Svaret er selvsagt et rungende JA! Klitorisstimulatoren har blitt hyllet av kvinner verden over for sin orgasmekapasitet; Men vi anbefaler en vibrator i tillegg! Grunnen til det, er at Womanizer og en vibrator gir komplett nytelse når de brukes sammen.

La den forførende vibratoren leke seg over erogene soner, før den etter hvert kanskje finner veien inn…? Womanizer Liberty plasseres på klitoris, og vil ta deg raskt over kanten til orgasmeland. Kombinasjonen av innvendig og utvendig stimuli vil føles helt magisk (og avhengighetsskapende)!  

Womanizer Liberty er bestselger

Womanizer Liberty er en nett utgave av Womanizer og kommer med et reisevennlig magnetcover, som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring! Den lille orgasmefavoritten er badetett, svært stille og enkel å lure med i veska på tur. Liberty har hele 6 pirrende programmer, og skuffer ikke – til tross for den lille størrelsen. 

Mer Lyst Forførende minivibrator

Forførende minivibrator kommer fra Kondomeriets egen serie "Mer Lyst". Den lekne vibratoren har en form som gjør den enkel å bruke, både innvendig og utvendig. Vibratoren har 7 ulike vibrasjonsrytmer og er i tillegg dusjtett. Den er laget i silikon, et deilig og mykt materiale som enkelt tilpasser seg kroppens temperatur.

Glidemiddel er undervurdert

Glidemiddelet fra We-Vibe løfter onani og sex til nye høyder! Det gir en mer behagelig og sensuell opplevelse, og bør prøves med både Womanizer, partner og vibratoren. Du vil bli overrasket over hvor digg det er å bruke glidemiddel med leketøy. Vibrasjonene føles annerledes, det er deiligere, glattere og mer komfortabelt. Glidemiddelet kommer i en genial pumpeflaske og rommer 100 ml.

Vask leketøyet ditt

Mange glemmer å vaske leketøyet sitt. Men god hygiene ER viktig, og bør ikke hoppes over. Vibratorrensen S8 i sprayform gjør det enkelt å desinfisere leketøyene etter vask. Det forhindrer bakterievekst på leketøyet, som kan gi irritasjon og infeksjon i underlivet. Vask leketøyet først med vann og intimsåpe. Klapp det tørt med et håndkle, og spray rensespray over. La det lufttørke før du skyller av sprayen igjen. Flasken rommer 150 ml.

Hvor mange stjerner vil du gi?