Womanizer Liberty Snakeskin med glid

Artikkelnr. 119005
2 omtaler
995,- før 1124,00

FÅ GLID

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Orgasmefavoritten Womanizer Liberty Snakeskin får du kun hos Kondomeriet! Nå får du vannbasert glidemiddel med på kjøpet.

Når vi vet at så mange som 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, er det ikke rart at  Womanizer er blitt hyllet av kvinner verden rundt for sin orgasmekapasitet. Womanizer sender orgasmetriggende trykkbølger mot klitoris, gjennom et vakuum som oppstår inne i silikonhetten som tres rundt klitoris. Dette stimulerer alle 8000 nervetråder og gir kvinner en ny og deilig orgasmisk opplevelse! 

Womanizer Liberty Snakeskin

Womanizer Liberty Snakeskin har seks pirrende programmer. Den er liten og nett og kommer med et reisevennlig magnetcover, som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring. Liberty lades opp via magnetlader, er fullstendig vanntett og enkel å frakte med seg i veska. Womanizer Liberty Snakeskins tekstur skiller seg ut fra de andre Liberty-modellene. Slangemønsterets matte overflate føles ekstra myk mot huden og gjør sexleketøyet ekstra behagelig å holde i hånden. Denne modellen får du kun hos Kondomeriet! 

Les mer om hvordan du rengjør Womanizer.

Luksus Naturlig glidemiddel

Din Womanizer-opplevelse blir enda bedre med riktig glidemiddel. Derfor får du nå Luksus Naturlig glidemiddel gratis, når du kjøper Womanizer Liberty Snakeskin. Det er et vannbasert glidemiddel med nøytal lukt og smak. Den gir god glid og setter ikke flekker på lakenet. Tuben rommer 100 ml!

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?