Sexy kostyme stuepike XL

Artikkelnr. 113386
599,-
Velg størrelse
Hvilken størrelse ønsker du?

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (2)
Finn produktet i butikk

  • Farge: Sort & Hvit
  • Merke: Cottelli Collection

Ta rengjøringen kun iført denne sexy uniformen neste gang du skal gjøre litt husarbeid. Han kommer garantert ikke til å ta øynene fra deg mens du svinger støvkosten!

Bli en sexy stuepike

Dette kostyme-settet inneholder alt du trenger for å friske opp den ellers så kjedelige rengjøringen: Topp, truse, strømper, krage, forkle og hodepynt. Trusen er sort med påsydde stropper til å feste de sexy strømpene. Strømpeholderne er stillbare og avtagbare etter smak og behag. Trusa er ikke string, men en vanlig truse med sexy skjæring og god passform. Den har også fransk åpning så han kommer til når han vil! Detaljer som hvite blondebånd gjør trusa ekstra sexy.

Toppen er en hvit miniskjorte med dyp utringning og knepping i fronten, og en matchende hvit krage med knapp foran følger med. Et lite forkle festes i midjen til slutt med sort silkebånd. Hodepynten er prikken over i-en, og er festet på en hårbøyle som sitter godt på de aller fleste.

OBS: Støvkosten medfølger ikke. Hva med å bytte den ut med en spennende kilefjær?

Uniformen bør vaskes i flere deler, slik at ikke de mørke tingene vaskes sammen med den lyse overdelen og kragen. Håndvask alle delene i lunkent såpevann.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: