Romantisk pakke

Artikkelnr. 118087
9 vurderinger Bli den første til å skrive en omtale
364,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.
Finn produktet i butikk

Massasjelotion med smak av jordbær, glidemiddel, kilefjær og mini hjertespill. La romantikken blomstre! En klitorisvibrator og penisring fører dere sammen til klimaks.

Romantisk pakke

Skap den gode stemningen med sommerfugler i magen, søte dufter og berusende berøring. I Kondomeriets håndplukkede romantiske pakke får dere det lille ekstra, som gjør gode stunder enda bedre...Utforsk hverandre med mini hjertespill, som inneholder småfrekke og romantiske forslag til aktiviteter, eller gi hverandre kjærlige og forførende stryk med en kilefjær.

Hett forspill

Den varmende massasjelotionen fra Liquid Love egner seg godt til bruk for et litt hetere forspill. Masser inn litt på huden, og en pirrende, varmende sensasjon vil bre seg. Blås lett på huden etterpå, og lotionen vil bli enda varmere. Smaken og duften av jordbær, vil sette den romantiske stemningen. Denne passer like fint til oralsex, som til en erotisk massasje. Nam! Itilegg får dere med Luksus naturlig glidemiddel 20 ml, som vil bringe dere tettere sammen!

Når lysten tar over

Selvfølgelig har vi tenkt på det som følger etter lysten tar over. En klitorisvibrator og en penisring er akkurat det som trengs for å føre dere sammen til klimaks. Oh Yeah minivibrator er en utrolig hendig og søt klitorisvibrator, som kan være akkurat det som trengs for å tippe henne over til orgasmeland under penetrasjon. Megastretch ereksjonsring er en elastisk penisring, som kan gjøre at han holder ut litt til. Når blodet samles i penis vil dessuten ereksjonen bli hardere og fyldigere. Denne pakken har rett og slett ALT!

Les mer om produktene i pakken her:

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: