Ahh.. Pirrende kjærestepakke

Artikkelnr. 118697
699,- før 905,-

TIL PAR

Vipps Hurtigkasse

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Sprit opp kosen med en gave som bare gir og gir. Her er det flere godbiter til både han og henne, som er perfekte å bruke sammen.

Pirrende kjærestepakke er en gave til alle par som ønsker å prøve noe nytt sammen, for å piffe opp sengekosen. Pakken er en fin inngang til sexleketøy med kundefavoritter som RO-90 klitorisvibrator, penisring fra Fifty Shades, kilefjær, Silkebånd for bondage og glidemiddel med smak. 

Penisring fra Fifty Shades

Feel it Baby penisring er det ultimate sexleketøyet for par, Fifty Shades of Grey-entusiaster eller ei. Penisringen sørger for at ereksjonen blir sterkere og mer langvarig, og samtidig vil både hun og han kunne nyte de deilige vibrasjonene fra vibratoren i toppen. Vinn-Vinn! 

Bestselgende klitorisvibrator

En klitorisvibrator passer til alle anledninger, enten man ønsker seg raske orgasmer på egenhånd eller vil forsterke opplevelsen med en partner. RO-90 Ultra er liten og batteridreven, slik at den enkelt kan fraktes i veska eller lomma. Den har hele 10 ulike nivåer av berusende vibrasjoner, og vil garantert gi henne mange deilige stunder. Med denne raketten kommer orgasmene som bestilt! 

Tips: Prøv vibratoren på pungen hans eller andre erogene soner. 

Pirrende kilefjær

Kilefjær er et sterkt undervurdert sexleketøy.

Lette berøringer og stryk med fjær kan føles svært pirrende, spesielt på de ekstra følsomme områdene. Bruk den myke kilefjæren til å stryke på partneren din før og under sexen. Det vil sende ilinger rundt i hele kroppen. Kilefjæren kommer tilfeldig i lilla/svart. 

Sexy silkebånd

Forfør partneren din i senk ved å sette på et silkebånd fra Mer Lyst foran øynene. I mørket blir sansene forsterket. Båndet kan også brukes til soft bondage, ved å binde hender eller føtter. 

Det myke materialet vil føles glatt og behagelig mot den bundnes hud, men indikerer også hvem som har makten...

Glidemiddel med smak

Vannbasert glidemiddel fra System JO med forfriskende smak av jordbær. Det allsidige glidemiddelet kan brukes under oralsex(nam), vanlig samleie, med leketøy og kondomer. Er det rart at jordbærgliden har blitt en kundefavoritt? Smak den på partneren din!

Glidemiddelet kommer i stor flaske på 120 ml, og er helt trygg å spise.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: