Golden Libido Active potenspiller 12 pk

Artikkelnr. 114982
12 vurderinger 17 omtaler
498,-
På lager i nettbutikken (12)

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

  • Materiale: Naturprodukt
  • Merke: Golden Libido

Potenspillene Golden Libido Active kan bidra til å gi mannens økt sexlyst og bedre hans prestasjoner! De potensfremmende pillene er utviklet i Norge under strenge krav og nøye dokumentasjoner, for å sikre deg et trygt produkt som fungerer. Potenspillene gir virkning kort tid etter inntak.

Gi sexlysten og potensen et ekstragir

Golden Libido Active er et naturlig kosttilskudd med få eller ingen bivirkninger, som tas før sex for å booste kroppens eget blodomløp og energiproduksjon. Pillene gir en umiddelbar virkning 1-2 timer etter inntak. Det må likevel seksuell stimuli til for å trigge ereksjonen, men når den først har kommet er det ikke lenger tvil om at pillene fungerer godt som "et ekstragir". De gir både energi og utholdenhet, samtidig som den opprettholder blodomløpet til penis og sørger for en hard og god ereksjon.

Potenspillene er ment som et ekstra energitilskudd i hverdagen og må ikke forveksles med et medikament for langvarige ereksjonsproblemer.

Informasjon om pillene

Pakningen inneholder  12 piller i blisterpakning. Pillene er farget med E-133 Brilliantblå. Pillene bør tas på tom mage 1-2 timer før sex. Vedlagt i forpakningen ligger et god bruksanvisning, det er viktig at man leser denne for mest optimalt resultat ved bruk.

Virkestoffet Testofen (bukkehornskøverekstrakt) trigger testosteronproduksjonen, som bidrar til seksuell lyst og opphisselse.

Viktig: Dersom du har en kronisk sykdom eller bruker andre medisiner daglig, konsulter med lege før bruk av Golden Vital eller Golden Active. Om du har allergier mot peanøtter, belgfrukter, soyaprodukter etc., snakk med lege før bruk. Pillene må ikke tas av kvinner.

Innholdsfortegnelse:

Testofen (bukkehornskløver ekstrakt 50%), CFM Nitro (mysepeptider), Citruline malate 2:1, grønn te ekstrakt, muira puama ekstrakt, lakrisrotekstrakt, magnesiumoksid, fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), farge (E133- Brilljantblå FCF), tabletdrasjering (hydroksypropylmetylcellulose), niktionsyre, sinkoksid, BioPerine (sort pepper ekstrakt).

Dette sier andre kunder (17)

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Anbefalt tilbehør

Ta også en titt på: