Fleshlight masturbator Turbo Copper

Artikkelnr. 117393
15 vurderinger Bli den første til å skrive en omtale
599,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (14)
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Realistisk
  • Lengde cm: 25
  • Diameter cm: 10
  • Vanntetthet: Badetett
  • Merke: Fleshlight

Fleshlight masturbator Turbo Copper er det nærmeste og beste du kommer oralsex. Denne Fleshlighten gir deg hele opplevelsen!

Fleshlight for oralsex

Fleshlight masturbator Turbo Copper er laget for å gi deg opplevelsen av oralsex på den enkleste, sikreste og nærmeste måten du kommer, utenom "the real deal". Fleshlighten er utstyrt til å etterligne lepper, tunge og svelg og er laget i et Superskin-materiale som Fleshlight er kjent for. 

Selve masturbatoren har den kjente Fleshlight-formen som er en lommelykt. Fleshlight Turbo Copper kommer i en særegen farge og mønsteret innvendig skal etterligne levende flammer. Opplev flammende heit oralsex hvor som helst!

Rengjør din Fleshlight

Fjern den myke Superskin hylsen fra selve Fleshlighten og skyll den i lunkent vann så den får en behagelig temperatur. Rist av det overflødige vannet og la hylsen lufttørke før du plasserer den tilbake i røret. Vipps så er du klar for en enda mer naturtro følelse!

Bruk glidemiddel

Ha på glidemiddel både på din penis, i åpningen av Fleshlight og inne i hylsen. (Bruk vannbasert glidemiddel, andre typer kan ødelegge materialet). Så er det bare å sette i gang slik du liker det best. PS: i bunnen av produktet er det en kork man kan skru på. Denne styrer vakuumet inne i hylsen. Juster den til den klemmer akkurat passe for deg.

Etter bruk

Ta ut Superskin-hylsen igjen og vask den i lunkent vann. (Skyll gjerne hylsen gjennom vannstrålen i vasken for å få fjernet alt.) Vibratorrens anbefales etterpå, dette fjerner eventuelle bakterier som ikke såpen fjerner. Smør på et tynt lag og la det lufttørke før du setter hylsen tilbake i Fleshlighten. 

Husk: Det er viktig at hylsen har tørket helt før du setter den tilbake på plass etter bruk. Vi anbefaler også å ”pudre” hylsen i Fleshlighten med Fanta Flesh-pudder etter rengjøringen. Dette gjør at materialet holder seg silkemykt og deilig.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Realistisk Superskin
  • Total lengde: 25 cm
  • Bredde: 10 cm
  • Vanntett: Ja
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glid

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på: