Sommerens Singelpakke

Artikkelnr. 118088
349,- før 477,-

SINGELLEK

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

Angora rabbitvibrator stimulerer både klitoris og g-punktet samtidig, orgasmekremen fra Kondomeriet gir sansene et løft og med det tilhørende glidemiddelet vil lysten ikke vente på seg!

Rabbitvibrator

Har du sett sex og singelliv? Da vet du at en rabbitvibrator er alt du trenger for å nå de himmelske orgasmene. Ta saken i egne hender! Dette er en enkel og klassisk rabbitvibrator i en litt mindre størrelse, som vil stimulere både innvendig og utvendig. Perfekt for nybegynnere, eller de som ønsker en litt mindre rabbit. Angora vibrator gir deg valget mellom hele syv ulike hastigheter og pulseringer. Finn ditt favoritt-program, eller varier mellom vanlig vibrasjon og spennende rytmer! Vibratoren er laget i silikon, et materiale som vil føles mykt og behagelig mot huden.

Orgasmekrem og glidemiddel

I pakken får du også en reiseutgave av Kondomeriets orgasmekrem på 10 ml, men denne holder lenge. Du trenger nemlig bare en ert...Kondomeriets orgasmekrem inneholder L-Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til området. På denne måten blir du mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Perfekt når du er singel og ønsker deg et lett tilgjengelig klimaks. Bruk den sammen med rabbitvibratoren på klitoris. 

Itilegg får du med Luksus Aloe Vera, et vannbasert glidemiddel som gir huden ekstra fuktighet. Bruk den sammen med din nye rabbitvibrator, for en deilig innføring. Gir god glid og setter ikke flekker på lakenet. Kan selvsagt også brukes sammen med en partner...

Les mer om produktene i pakken her:

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: