Fun Semilino liten vibrator rød

Artikkelnr. 116164
3 vurderinger Bli den første til å skrive en omtale
849,-

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret *Miljørabatt*

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)
Finn produktet i butikk

  • Farge: Rød
  • Materiale: Silikon
  • Lengde cm: 17
  • Vanntetthet: Badetett
  • Merke: Fun Factory
  • Batteritype: Oppladbar
  • Lydnivå: Lydløs
  • Vibrasjonsstyrke: Kraftig
  • Justeringsmuligheter: Trinnvis
  • Omkrets: 10,3

Semilino fra Fun Factory er en stor overraskelse i lite format. Vibratoren har en særegen utforming som kombinerer en kompakt form med herlige og kraftige vibrasjoner. Designet for optimal stimulering av alle erogene soner, som klitoris, brystvortene eller glans. 

Liten vibrator gir stor glede

Teknologiske framskritt gjør sitt inntog også i verdenen av sexleketøy. Størrelsen blir mindre, men ytelsen bare bedre og bedre. Semilino minivibrator er et godt eksempel på nettopp det. Vibratoren er oppgradert og forbedret med utgangspunkt i "storebroren"; den batteridrevne vibratoren "Semirealistic" fra Fun Factory. Semirealistic var en stor kundefavoritt, men Semilino vil garantert kunne fylle skoene. De som er opptatt av god kvalitet, behagelig materiale og god stimulering har nesten garantert hørt om sexleketøyene fra den tyske produsenten. Semilino vibrator er ideel for vaginal stimulering, og vil vibrere herlig mot g-punktet takket være den bøyde tuppen. Rillene i skaftet byr på en intens opplevelse av velvære. 

Orgasmens seks rytmer 

Vibratoren er svært hendig størrelsesmessig med sine 17 centimeter, og er like diskret med tanke på lydnivå. Man trenger heller ikke lese bruksanvisningen side opp og ned for å skjønne hvordan denne vibratoren fungerer. Kontrollpanelet har kun tre knapper for at du enkelt skal kunne starte, bytte og ikke minst nyte de ulike vibrasjonenen Semilino har å tilby. Vibrasjonen har seks ulike intensitetsnivåer, og seks ulike rytmer. Med dette sexleketøyet finner du garantert en rytme som passer deg, enten du liker vibrasjonen konstant og lett - eller varierende og dyp. 

En vibrator du kan ha med overalt

Semilino er både vanntett og oppladbar, to egenskaper som gjør den til et svært hendig sexleketøy. Ta den med på reise, på stranden, eller ha den lett tilgjengelig i skuffen ved sengen... Tastelås gjør at du trygt kan pakke den i kofferten eller reiseveska uten å måtte bekymre deg for uønsket vibrering gjennom sikkerhetskontrollen!

Hva synes du om produktet?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Hvor mange stjerner vil du gi?

Kjapt og enkelt med

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: