Womanizer Premium og Classic

Dette er nyhetene du har ventet på og endelig er de her! Vær først ute med informasjon om Womanizer Premium og Womanizer Classic. Meld deg på her!

Endelig er en ny og forbedret versjon av Womanizer her! Opplev produktet som har revolusjonert kvinners orgasmer siden 2014.

Womanizer kan minne om en vibrator, men stimulerer i stedet klitoris ved hjelp av trykkbølger. Her oppstår en helt annen form for berøring, som toppes med heftige orgasmer. Womanizer var det første sexleketøyet i verden med denne nye stimuleringsteknikken.

Det er store forventninger til lanseringen av Womanizer og spenningen er til å ta og føle på. Womanizer er mer enn elegant og hendig design; dette er et sexleketøy med svært god effekt for de aller fleste. Den passer til alle, men er spesielt perfekt for kvinner som ikke har lett for å oppnå orgasme. Womanizer er det første sexleketøyet på markedet som gjør det mulig å stimulere klitoris uten direkte kontakt, noe som gjør at man unngår overstimulering og hypersensitivitet. Derfor egner den seg også for de som synes at stimulering fra en vibrator blir for mye. 

137 kvinner verden over har delt sine erfaringer og ønsker – dette har resultert i to nye varianter av Womanizer du vil elske! Teknologien og designet er tatt et hakk videre for å gi deg en enda bedre opplevelse! Womanizer har fått flere nye funksjoner som vi ikke kan røpe helt enda, følg med videre... 

Vil du være blant de første som får informasjon om den nye orgasmefavoritten Womanizer?  Meld din interesse her: