Harm og Hegseth lanserer egne prostatavibratorer

I samarbeid med hele Norges Vegard Harm og Morten Hegseth lanserer Kondomeriet SNART Harm & Hegseth prostatavibratorer. Vil du sikre deg en av disse?

Harm & Hegseth prostatavibratorer

Hele Norges Vegard Harm og Morten Hegseth får sine helt egne prostatavibratorer! Den sjarmerende duoen har fått teste ulike prostatavibratorer og kommet (bokstavelig talt) frem til hver sin favoritt!

«Legg litt press på din indre pute,
og jeg garanterer at du kommer til å sprute.»
– Vegard Harm.

«Når kroppen rister og du kjenner du er nær,
så gønn på videre, du vet at orgasmen blir svær.»
– Morten Hegseth.

Harm & Hegseth prostatavibratorene, som først ble vist på «Life of Harm» på VGTV, finner du kun hos Kondomeriet.

Hva er en prostatavibrator?

En prostatavibrator er et orgasmeverktøy som passer for alle menn, uavhengig av legning. Prostatavibratorer er utformet med en bøy på skaftet som treffer prostata i anus og som vil gi han dypere og kraftigere orgasmer. En prostatavibrator er, med andre ord, den perfekte gaven til mannen!

Om du ikke allerede er blant mannfolka som har en egen prostatavibrator, eller om kompisen eller partneren din ikke har en liggende i nattbordskuffen, bør du ikke lenger være i tvil om hva den neste gaven bør inneholde... Alle mannfolk fortjener en slik orgasmisk opplevelse – og alle kvinner bør unne dem det, spør du oss.

Her får du vite om lanseringen først

Lanseringen av Harm & Hegseths egne prostatavibratorer skjer i august, og vi kan nesten ikke vente! Har du også latt deg begeistre? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være blant de første som får informasjon om den spennende lanseringen.