VEIL 1290 - SPAR 300

Naughty & Nice erotisk julekalender 2022

Artikkelnr. 121025

NÅ KUN 990,- Naughty & Nice erotisk julekalender ble utsolgt på rekordtid i fjor, og årets utgave er enda bedre! Perfekt for han, henne og til par som ønsker å utforske og få et mer lekent sexliv...

Naughty & Nice erotisk julekalender 2022

Er du og partneren din glade i å leke og eksperimentere på soverommet, eller ønsker å begynne med det? Da er dette julekalenderen for deg. Dette er årets mest lekne julekalender som lar deg utforske med alle de fem sansene dine - syn, hørsel, lukt, smak og følesans! Dette har vært en av våre bestselgende julekalendere 5 år på rad, og i år har den blitt enda bedre. Denne orgasmefylte julekalenderen inneholder noe til han, henne og til dere som par, uansett legning. Tro oss: Med Naughty & Nice erotisk julekalender blir ikke julaften det største klimakset i desember... 

Christian og Natalie har testet Naughty & Nice erotisk julekalender: «Sexen er bedre, det blir mer intenst, mer pirrende og vi har bedre orgasmer!».

Terningkast 5 i julekalendertest hos God Kveld Norge: «Veldig fin boks med nordlys-tema. En av de mest spennende adventskalenderne som finnes der ute!».

24 lekne luker til én verdi av 5000,-

Naughty & Nice julekalender inneholder alle dine must-haves for å komme i skikkelig julestemning... Kalenderen er utrolig lekker, har delikate detaljer i grønn- og gullfarger og kan helt fint stå utstilt på nattbordet! På innsiden finner dere 24 bokser, som fungerer som luker, som åpnes hver dag frem til jul. I disse får dere masse pirrende kvalitetsinnhold som er perfekt for dere som ønsker en myk introduksjon til et mer spennende sexliv med sexleketøy. Her er det bare å gjøre seg klar for en deilig desember!

OBS! Spoiler alert 

Naughty & Nice erotisk julekalender inneholder: 

  • 8 stk. spennende sexleketøy
  • 6 stk. flytende innhold
  • 4 stk. pirrende bondageprodukter
  • 6 st. erotisk tilbehør og hjelpemidler

Klarer du ikke å vente med å se hva som skjuler seg bak lukene? Her kan du se full oversikt over hva Naughty & Nice Julekalender inneholder.  

Hvor mange stjerner vil du gi?