Mer Lyst orgasmepakken til henne

Artikkelnr. 120091
699,- før 877,00

HENNES ORGASME

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne orgasmepakken lar deg oppleve klitorisorgasmer og g-punktorgasmer på sitt beste! Og det beste av alt, er at du får vår bestselgende orgasmekrem med på kjøpet!

Mer Lyst Fleksibel g-punktvibrator

Mer Lyst Fleksibel g-punktvibrator er som navnet tilsier, veldig fleksibel. Det justerbare leddet i midten gjør at vibratoren holder seg på plass i vinkelen du ønsker deg, slik at det blir lettere å finne, treffe og stimulere g-punktet ditt og å få deilige g-punktorgasmer! Den bøyde tuppen, som treffer g-punktet er dekket av et dobbelt lag med silikon, som føles ekstra deilig mot g-punktet. G-punktvibratoren har grove vibrasjoner og 7 pirrende vibrasjonsprogrammer... G-punkthimmelen neste! Den er i tillegg enkelt å bruke, oppladbar og kan brukes i dusjen, noe som er en fordel når det blir ekstra vått...

Mer Lyst Spenstig klitorisvibrator

Mer Lyst Spensig klitorisvibrator er det perfekte eksempelet på at størrelsen ikke alltid teller! Denne lille vibratoren har masse kraft i seg og vil gi deg fantastiske klitorisorgasmer! Den er oppladbar og kan brukes i dusjen. I tillegg er klitorisvibratoren superenkel å bruke da den kun har én knapp som både skrur den av og på og som veksler mellom 10 vibrasjonsprogrammer. Her får du alt fra kilende til hissige vibrasjoner. Hvis du vil ha intensiv og punktlig stimulering, kan du legge tuppen direkte mot klitoris. Hvis du vil stimulere et større område, legge hele overflaten med riller mot klitoris! Bruk den alene, eller samtidig med din nye g-punktvibrator for en skikkelig orgasmekombinasjon. Smører du på en liten ert med orgasmekrem i tillegg, kan det ikke bli annet enn suksess!

Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Bruker du en liten ert av Kondomeriets orgasmekrem sammen med enten g-punktvibratoren eller klitorisvibratoren, eller kanskje begge to samtidig, vil det nærmest være umulig å holde på orgasmen! Kondomeriets orgasmekrem inneholder nemlig et aktivt virkestoff som gjør at blodårene rettes ut der kremen smøres på. Da vil mer oksygen strømme til området og gjøre at hver berøring føles enda bedre. Det kan resultere i både lengre og sterkere orgasmer, som kommer raskt!

Hvor mange stjerner vil du gi?