Reklamasjon og garanti

Reklamasjon

Reklamasjonsretten er dine lovbestemte klagerettigheter. Reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. Reklamasjonsretten gjelder i to år. 

Dersom varen du har mottatt har feil eller mangler, må du gjøre oss oppmerksom på dette snarest og innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ta kontakt med kundeservice på tlf. 66 81 21 02 mellom 09:00 – 15:00, eller send en e-post til kundeservice@kondomeriet.no. Ved en reklamasjon vil vi be deg om å sende produktet tilbake til oss for at vi skal kunne se på det. Er reklamasjonsretten gjeldende, vil du få tilsendt et makent eller tilsvarende fungerende produkt. Du vil også få dine portoutgifter dekket. 

Vi gjør oppmerksom på at reklamasjoner ikke gjelder ved feilbruk eller mislighold av produktet fra kundens side.

Garanti

Kondomeriet ønsker at våre kunder skal bli fornøyde med varen de har kjøpt hos oss, og har derfor innført en orgasmegaranti. Vi har et bredt sortiment av sexleketøy, som stadig utvides. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å holde et høyt kunnskapsnivå blant våre butikkselgere, slik at vi kan hjelpe våre kunder med å velge det rette produktet. Les mer om orgasmegarantien her. 

Når du benytter deg av orgasmegarantien, ønsker vi at du vender tilbake til butikken du kjøpte produktet, eller at du tar kontakt med vår Kundeservice. Dersom du ønsker å sende produktet tilbake, er fristen 30 dager etter datoen du mottok produktet. Portoen må du selv dekke i disse tilfellene. 

Varen sendes i sin originale emballasje, eller i en blank plastikkpose, sammen med informasjon om hvorfor du ikke var fornøyd med varen. På den måten kan vi være behjelpelig med å plukke ut et annet produkt du vil få glede av. 

Returneres til:
Best på nett 
Postboks 400 
1411 Kolbotn 

Merkes: "garanti"