Vinn julekalender

Vi deler ut 10 Naughty and Nice julekalendere! Har du vært ekstra snill i år...?

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG DET ER IKKE LENGER MULIG Å MELDE SEG PÅ! Vinnerne er trukket og blir kontaktet direkte på epost.

Gjør den kalde adventstiden ekstra het...

Nå kan du vinne årets frekkeste julekalender, eller pulekalender om du vil... 

Naughty and Nice julekalender er fullstappet med sexleketøy og tilbehør som gjør at du og partneren din kan stresse ned og nyte julestria – på den aller beste måten! Kalenderen inneholder nemlig ting til både han, henne og par. Julekalenderen oser av luksus og eleganse. Den er helt perfekt for par som liker å eksperimentere, for par som ennå ikke har prøvd sexleketøy og for dere som ønsker å krydre juletiden med noe annet enn nellik og kanel...

Julekalenderen inneholder produkter til en verdi av 4490 kroner!

119163_julekalender_Naughty_and_nice_artikkelbilde.jpg

Slik deltar du i konkurransen

Vi deler ut 10 Naugthy and Nice julekalendere til 10 heldige vinnere! Vil du vinne en? Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å melde deg på i skjemaet nedenfor! Merk: Du vil motta en e-post om å bekrefte påmeldingen til vårt nyhetsbrev dersom du ikke allerede er påmeldt (husk å sjekke søppelpost og reklamefilter i din innboks). Etter du har bekreftet påmeldingen, er du med i trekningen.

NB: Du blir kun registrert i konkurransen én gang, selv ved gjentatte påmeldingsforsøk.

Du må være 18 år for å delta i konkurransen. Ved å delta i konkurransen samtykker du til å motta Kondomeriets nyhetsbrev med inspirasjon og pirrende gode tilbud. Du kan enkelt og når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det er helt kostnadsfritt å delta i konkurransen og uten forpliktelser. Vi spanderer frakten til deg!

Konkurranseperiode: 9. oktober – 31. oktober 2020. Vinnerne trekkes i uke 45 og kontaktes direkte.

Blir du blant en av vinnerne, vil du definitivt komme i ordentlig julestemning i desember... 

Lykke til!