Vinn ditt første sexleketøy

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG DET ER IKKE LENGER MULIG Å MELDE SEG PÅ. Vi deler ut 4000 (!) små klitorisvibratorer. Vil du ha én av dem? Et par tastetrykk og litt flaks er alt du trenger!

Vi vet at over 7 av 10 kvinner har brukt et sexleketøy alene eller sammen med en partner. Vi vet også at det fremdeles er mange som ennå ikke har prøvd et sexleketøy. Kanskje er det fordi de er skeptiske eller kanskje de ikke vet hvilket sexleketøy de bør starte med.

Uansett hva grunnen er, så gir vi alle kvinner nå sjansen til å vinne en liten klitorisvibrator og få en smak av gode vibrasjoner...

Mai-kampanje-vibrator.jpg

Lettere å få orgasme med vibrator

9 av 10 kvinner trenger nemlig klitorisstimuli for å oppnå orgasme – og mange kvinner opplever i større grad at det er lettere å få orgasme ved bruk av et sexleketøy, nærmere bestemt med en vibrator. Det viser Kondomeriets innsiktsundersøkelse fra 2019.

Derfor deler vi nå ut små klitorisvibratorer til 4000 heldige vinnere. Den lille klitorisvibratoren gir deg mer enn nok til å kunne nyte deilige orgasmer.

Slik melder du deg på:

Ved å fylle ut skjemaet under og melde deg på vårt nyhetsbrev, kan du vinne klitorisvibratoren. Merk at produktet er en liten prøve på en klitorisvibrator.

Kampanjeperiode: 30. april – 24. mai. Etter endt kampanjeperiode trekker vi 4000 vinnere som etter kort tid vil motta klitorisvibratoren i posten. Vi spanderer frakten til deg!

Du må være 18 år for å melde deg på. Når du melder deg på, samtykker du til å motta Kondomeriets nyhetsbrev med inspirasjon og pirrende gode tilbud. Du kan enkelt og når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det er helt kostnadsfritt å melde seg på og uten forpliktelser. 

Hos Kondomeriet er vi opptatt av miljøet og oppfordrer deg til å ikke kaste sexleketøyet ditt i husholdningsavfallet. Etter endt bruk, lever det gjerne i en av våre butikker, eller send det til oss for riktig håndtering av EE-avfall.