Novelle-konkurranse 2020: Flotte premier

Har du en erotisk fantasi du vil dele med andre? Eller har du kanskje et spennende møte friskt i minne? Bli med i vår store novellekonkurranse og vinn et gavekort til en verdi av 2500 kr!

Bærer du på en liten forfatterspire i magen? Nå vil vi lese din erotiske novelle! Ved å sende inn din novelle får du sjansen til å vinne saftige premier, og nå ut til tusenvis av lesere på kondomeriet.no. Skriv en erotisk novelle med det overordnede temaet “fantasier”, og vinn gavekort til en verdi av 2500,-.

Årets tema: Fantasier

Kanskje fantaserer du om gruppesex, sex med samme kjønn eller om å ha sex med naboen? Eller kanskje har du en småfrekk fetisj eller en dominerende side som du ennå ikke har latt noen se? Uansett hva du fantaserer om, vil vi høre om det. Send oss ditt bidrag! Det eneste kravet til innhold er at innholdet må være av lovlig karakter – ellers er det bare å la fantasien løpe løpsk...

Om konkurransen:

En intern jury vil velge de beste novellene, som vil bli publisert på kondomeriet.no helt anonymt. Vi trekker én hovedvinner, og en andre- og tredjeplass. Forfatteren av vinnernovellen får et gavekort til en verdi av 2500,- som kan benyttes i Kondomeriets nettbutikk. Andreplassen får et gavekort til en verdi av 1500,- mens tredjeplassen vinner et gavekort på 1000,-. Ved å sende inn ditt bidrag, samtykker du til at vi kan publisere novellen din på kondomeriet.no samt i alle våre sosiale kanaler. Navn og e-post vil ikke være synlige noen plass.

Vilkår for konkurransen:

  1. Hvem kan delta?: Enhver myndig person med bokmål eller nynorsk skriftspråk kan delta i konkurransen. Tekster på andre språk eller dialekt vil ikke vurderes.

  1. Sjanger: Erotisk novelle. Sjangeren har samme sjangerkrav som vanlig novelle, men er ofte noe kortere enn en vanlig novelle. Her kan du lese andre erotiske noveller.

  1. Omfang: Teksten må være på minimum 800 ord og maksimum 2000 ord. Ca mellom 1,5 til 3,5 A4-sider, med skrifttype Times New Roman, skriftstørrelse 12 og linjeavstand 1,5.

  1. Spesifikasjoner: Novellen skal inneholde en passende tittel som sier noe om innholdet i novellen, en kort ingress og en hovedtekst med en avslutning. Husk avsnitt.

  1. Årets tema er “fantasier”. Utfordringen er å fremstille din fantasi på en sexy, pirrende eller erotisk måte. Hvordan det gjøres, er opp til deg! Husk at innholdet må være av lovlig karakter.

Bruk gjerne et fiktivt navn etter teksten dersom du ønsker at dette skal vises som forfatternavn. E-post og ekte navn vil ikke bli publisert eller være synlig noe sted. Hver deltaker kan kun sende inn ett bidrag. Teksten kan ikke være tidligere publisert andre steder, og bidraget må være originalt og ikke omfattes av opphavsretten.

Slik deltar du:

Bidraget sendes elektronisk til: konkurranse2020@kondomeriet.no i en wordfil eller pdf. Merk e-posten med “Novellekonkurranse 2020” og tittel på novellen. Konkurransen varer til 4. oktober. Vinnerne trekkes i uke 42 og blir kontaktet på e-post.

Lykke til!