Novellekonkurranse 2019: Flotte premier

Bærer du på en erotisk fantasi du vil dele med andre? Eller har du kanskje et spennende møte friskt i minne? Bli med i vår store novellekonkurranse og vinn valgfrie produkter til en verdi av 2500 kr!

I anledning Kondomeriets 30-årsjubileum ønsker vi erotiske noveller som viser at sexleketøy har en naturlig plass i folk sine erotiske fortellinger – uansett om man fantaserer om gruppesex, hyttenaboen eller sjefen på jobb.

Nå har du sjansen til å vinne saftige premier, og nå ut til tusenvis av lesere på kondomeriet.no. Skriv en erotisk novelle med det overordnede temaet “sexleketøy”, og vinn valgfrie produkter til en verdi av 2500 ,-.

Årets tema: Sexleketøy

Noen er store og noen er små. De kan brukes analt, vaginalt, på brystvorter, penis eller på kroppen. Noen er harde, andre er myke, mens noen få er røffe eller silkeglatte. Det eneste kravet til innhold er at det kommer tydelig frem i teksten at ett eller flere sexleketøy har blitt anvendt i historiens løp. Innholdet må ellers være av en lovlig karakter.

Om konkurransen:

En intern jury vil velge de beste novellene, som vil bli publisert på kondomeriet.no helt anonymt. Vi trekker én hovedvinner, og en andre- og tredjeplass. Forfatteren av vinnernovellen får valgfrie produkter til en verdi av 2500,-, andreplassen får valgfrie produkter til en verdi av 1500,- mens tredjeplassen vinner valgfrie produkter for 1000,-. Ved å sende inn ditt bidrag samtykker du til at vi kan publisere novellen din på kondomeriet.no, samt i alle våre sosiale kanaler. Navn og e-post vil ikke være synlige noen plass.

Vilkår for konkurransen:

  1. Hvem kan delta?: Enhver myndig person med bokmål eller nynorsk skriftspråk kan delta i konkurransen. Tekster på andre språk eller dialekt vil ikke vurderes.

  1. Sjanger: Erotisk novelle. Sjangeren har samme sjangerkrav som vanlig novelle, men er ofte noe kortere enn en vanlig novelle. Sjekk ut våre innsendte bidrag her.

  1. Omfang: Teksten må være på minimum 800 ord og maksimum 2000 ord. Ca mellom 1,5 til 3,5 A4-sider, med skrifttype Times New Roman, skriftstørrelse 12 og linjeavstand 1,5.

  1. Spesifikasjoner:  Novellen skal inneholde en passende tittel som sier noe om innholdet i novellen, en kort ingress og en hovedtekst med en avslutning. Husk avsnitt.  

  1. Årets tema er “sexleketøy”. Utfordringen er å fremstille sexleketøy som noe sexy, pirrende, erotisk eller selvsagt. Hvordan det gjøres, er opp til deg! Det eneste kravet til innhold er altså det det kommer tydelig frem i teksten at sexleketøy blir brukt.

Bruk gjerne et fiktivt navn etter teksten dersom du ønsker at dette skal vises som forfatternavn. E-post og ekte navn vil ikke bli publisert eller være synlig noe sted. Hver deltaker kan kun sende inn ett bidrag. Teksten kan ikke være tidligere publisert andre steder, og bidraget må være originalt og ikke omfattes av opphavsretten.

Slik deltar du:

Bidraget sendes elektronisk til: Konkurranse@kondomeriet.no i en wordfil eller pdf. Merk e-posten med “Novellekonkurranse 2019” og tittel på novellen. Konkurransen varer til 17. november 2019. Vinneren trekkes i uke 49 og blir kontaktet på mail.  

Lykke til!