Homeparty i butikk

Homeparty, eller dildoparty, er svært populære, og etterspørselen fortsetter. Derfor har vi spikret sammen et helt annerledes og litt nytenkende konsept: Homeparty i butikk.

Hva er et homeparty?

Et homeparty er en hyggelig sammenkomst med dine nære venninner, kollegaer eller klubben, i regi av oss i Kondomeriet. Vi har lokalet, varene og bred varekunnskap, slik at vi kan guide deg til et godt kjøp. Alle våre ansatte har fått god opplæring, slik at de kan svare på alle spørsmål. Flere har jobbet lenge hos oss, og har opparbeidet bred produktkunnskap som de gjerne deler med deg. Du kan bestille ditt party i din nærmeste butikk i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Sandvika, Oslo, Strømmen, eller Ski.

Hva skjer?

Du finner en dag du og venninnene dine kan samles for en hyggelig kveld, og bestiller et party i den butikken som passer best. Vi anbefaler at du forteller venninnene dine hva de skal være med på, slik at alle er forberedt og har noe ekstra å glede seg til. Kanskje har også flere lyst til å komme når de vet hva de skal. I butikken vil dere få lett servering og litt å drikke. Jentene i butikken kan forberede en innføring i generelle temaer, eller dere kan komme med ønsker til temaer dere ønsker å lære mer om. Hele butikken er kun til deres disposisjon denne kvelden, slik at dere uforstyrret kan gå rundt og titte, få veiledning og handle. 

Koster dette noe for meg?

Å avtale et homeparty koster ingenting for deg som vertinne, eller for dine venner. Men vi håper at dere kommer både for å få med dere gode tips og råd, en hyggelig kveld - og sist men ikke minst de flotte varene som krydrer hverdagen litt ekstra. Et litt ekstra godt tilbud vil også bli presentert, unikt for deres party denne kvelden.

Vertinnerollen

Som vertinne får du en liten ekstra oppmerksomhet fra oss: Du får muligheten til å handle for 10% av summen dine venninner handler for, enten samme kvelden, eller i form av et gavekort du kan benytte i butikken senere.

Ønsker du selv å avtale et homeparty mens du deltar på et, vil du få med deg en liten gave der og da, samt fordelene som vertinne den dagen partyet skal avholdes.

Noen temaer som kan tas opp på et homeparty om dere ønsker er:

•Hvordan velger jeg et sexleketøy?
•Hvordan får jeg orgasme?
•Han kommer for raskt, hva kan man gjøre med det?
•Hvordan virker orgasmekremen?
•Fungerer vaginakuler?
•Hva gjør en penisring?

Høres dette ut som en fin jentekveld? Book ditt party hos oss i dag! Det gjør du enkelt her, eller ved å ringe butikken. 

Vi sees!