Fleshlight - hva er det egentlig?

Fleshlight er verdens mest solgte leketøy for menn, og de har blitt svært populære i Norge. De har et diskret ytre, men skjuler en spennende fristelse.

Fleshlight er et merke av sexleketøy for menn. Dette er håndholdte vaginaer av ypperste kvalitet, og de er utformet som en stor lommelykt. Beholderens form er selve varemerket til denne typen vaginaer. Vaginaen blir lett å holde i, og enkel å holde ren. En Fleshlight kan fint brukes av både single menn og par. Ved å ta med dette leketøyet i sengen, kan man kose seg med en trekant uten å involvere en tredjepart.

Naturtro materiale

Vaginaene kommer i mange ulike varianter; noen er trangere, noen er avstøpninger av kjente pornoaktører og andre har gjennomsiktig materiale. Fleshlight finnes i klassiske varianter, med vibrasjon, oral-versjoner, og i egne serier med Fleshlight Girl, Fleshjack og Fleshjack Boys.

Alle har et justerbart lokk i bunnen, slik at man kan velge hvor mye vakuum man vil ha under penetreringen. Alle Fleshlight vaginaer er laget av et mykt og skremmende naturtro silikon-materiale. Med et godt vannbasert glidemiddel er dette så likt ekte vare man kan komme.

Her kan du se alle våre varianter av dette populære leketøyet.Skrevet av Birgitte Brøtmet