Sett fart på fantasien med erotisk litteratur

I vår digitale verden må vi ikke glemme at bøker og annen litteratur også kan sette fantasien i sving når det gjelder sex. Erotiske noveller, skjønnlitteratur og bøker med sextips kan være like pirrende og inspirerende som en erotisk film. 

Går du tom for gode norske titler, har vi samlet en spenstig liste over litteraturfristelser det kan være verdt å ta en ekstra titt på:

Fifty Shades of Grey

Ingen liste over erotisk litteratur kan unnlate trilogien som har solgt over 100 millioner eksemplarer på verdensbasis. De tre bøkene tar for seg historien om college-studenten Anastasia Steele og forretningsmannen Christian Grey. Forfatteren E. L. James har gjort stor suksess siden bøkene kom ut i 2012, og de har toppet bestselger-listene over hele verden. 

Crossfire

En bestselgende bokserie følger det lidenskapelige forholdet mellom Eva Tramell og Gideon Cross, skrevet av amerikanske Sylvia Day. Serien består foreløpig av bøkene "Bare for deg", "Gjenspeilt i deg", "Knyttet til deg" og "Grepet av deg". Bare i Norge har bøkene solgt over 250 000 eksemplarer. Originaltitlene er Bared to YouReflected in You,Entwined with You og Captivated by You.

Diary of a Submissive

En bok om virkelige opplevelser rundt rollespill om makt. Forfatteren Sophie Morgan er journalist, og dette er hennes erotiske memoarer. 

Running Wild 

Running Wild av Sarah McCarty er en fengende tekst med både varulver, erotikk og mystikk. Egnet til å få fantasien til å løpe løpsk.

Crave - The seduction of Snow White

En aldri så liten omskriving av det kjente eventyret fører leseren inn i en verden fylt av undertrykt begjær som lengter etter utløsning. Av Cathy Yardley.

Warlord

Av Angela Knight. En morder reiser gjennom tiden og truer hovedpersonene som også er de eneste som kan stoppe ham. Disse to har tidligere vært elskere, og tar så opp tråden igjen. Følg med, følg med.

Dark Desires After Dusk

Forførende menn, skumle demoner og uskyldige skjønnheter møtes i en tekst som ender med begjær og erotikk. Av Kresley Cole.

Playing Easy To Get

Tre noveller av Jaid Black, Kresley Cole og Sherrilyn Kenyon. Den ene historien handler om en gangske vanlig kvinne som vinner drømmeferien og ender opp sammen med en kjekk leiemorder. Historie nummer to tar oss med til Polarsirkelen med en kvinne som reiser for å finne sin bror. Han har styrtet med sitt helikopter og havner snart i hendene på underjordiske vikinger. Den siste historien handler om vampyrer og mye begjær.

Tips til lesningen

Om du har en partner å dele erotiskken med, kan dere lese høyt for hverandre, og bytte på hvem som leser. Din stemme, bøkenes ord og partnerens egen fantasi som skaper bilder i hodet kan bli en pirrende kombinasjon. Dere kan også bruke litteraturen som inspirasjon for rollespill, som forhåpentlig får en lykkelig slutt... 

Kilde: theeroticreader.com.