Valentinesgaver til han og henne

Valentine's Day er rett rundt hjørnet! Hva med å gi en orgasme eller to i valentinesgave?

Om det er én dag du skal få partneren din til å komme utallige ganger på, er det på selveste alle hjerters dag, Valentine's Day. Glem blomster, fancy middager og dyre vesker eller klokker. En eller flere orgasmer er valentinesgaven som partneren din går og lengter etter. For å gjøre det enkelt for deg, så har vi samlet sammen våre 9 beste tips til årets valentinesgaver. Enten om du skal feire den sammen med partner eller alene...

Womanizer er gaven som fortsetter å gi...

Blomster eller sjokolade på Valentine’s Day er gaver som tilslutt vil bli borte, men en god womanizer vil fortsette å gi og gi for alltid… Først ut har vi den bestselgende Womanizer Liberty Rosa. Om du ikke har prøvd en womanizer før, er du helt nødt til å prøve - du kommer til å bli helt orgasme-frelst! Denne klitorisstimulatoren bruker orgasmetriggende trykkbølgeteknologi som treffer klitoris på en helt unik måte. Silikonhetten, som ligger rundt klitoris, har en helt fantastisk sugeeffekt som stimulerer alle nervene på én og samme tid, uten å faktisk være i direkte berøring. De fleste kvinner beskriver dette som en himmelsk orgasme de aldri har kjent maken til, så om dette ikke er en bra valentinsgave, så vet ikke vi… Dette sexleketøyet kommer også i et lekkert og fint design med reisevennlig magnetcover som sørger for en diskré oppbevaring, uansett hvor du har den med deg!
 

blobid2.png

Womanizer Pris: 995,-

Parvibrator som begge kommer til å elske

Hva er vel bedre enn å gi en valentinesgave som begge to får glede av? Denne lekne parvibratoren vet vi kommer til å falle i smak hos dere begge, og treffe på alle de riktige stedene. We-Vibe Chorus er et fantastisk sexleketøy for par, hvor én del settes inn i skjeden og én del plasseres på klitoris. Parvibratoren har en justerbar form som kan tilpasses slik at den sitter perfekt på plass under akten. Sexleketøyet kommer i et superglatt materiale som føles mykt og opphissende mot huden, og som gjør at han glir enkelt inn uten problem - selv når parvibratoren sitter på plass. Her vil dere begge kjenne de kilende og pirrende vibrasjonene som den magiske vibratoren sender fra seg.

1. (12).png

We-Vibe Chorus Pris: Før: 1999,- Nå: 1499,-

Orgasme på flaske... 

For å få fullt utbytte av valentinesgaven du gir, så er du nesten nødt til å ha Kondomeriets orgasmekrem. Har du aldri prøvd det før? Dette er nesten bokstavelig talt orgasme på flaske! Dette er en deilig flytende krem som kan smøres både på klitoris, penishode eller andre erogene soner, alt ettersom det dere ønsker. Orgasmekremen inneholder en aminosyre som får blodårene dine til å rette seg ut og gir rom for mer oksygen. Dette gjør deg mer følsom for berøring, og orgasmen kommer derfor mye lettere og føles mer intens. Om du begynner å se en litt rødlig nyanse i huden - ikke freak ut. Da gjør den akkurat det den skal.

1. (2).png

Orgasmekrem Pris: Før: 199,- Nå: 179,-

Kle deg opp i sexy undertøy 

Om tanken er at du skal være årets valentinesgave, er det helt greit, men isåfall synes vi at du skal pynte deg litt ekstra… Denne søte og frekke hofteholderen fra Passion er akkurat hva du trenger. Dette er en supersexy hofteholder som er perfekt å kombinere med annet rødt undertøy for Valentine’s Day. Hofteholderen sitter utrolig flatterende på og får frem alle de gode sidene dine. Ypperlig å bruke under kjoler og skjørt. Psst... Den er designet med leken åpning foran og bak, om dere tenker å hoppe rett til desserten...