Seks forspill-feil som dreper lysten

Noen ting menn gjør under forspillet er ikke godt, bare irriterende. Likevel tier mange kvinner om dette, fordi de er for flaue og for høflige til å si ifra.

Se sjekklisten for å finne ut om du er en forspillkonge, eller om du har et par ting igjen å lære.

Hardhendt

Kvinner liker for det meste å bli kjærtegnet på en øm måte, i motsetning til menn – som liker litt røffere behandling. Behandler du henne som du selv ønsker å bli behandlet, syns hun muligens det kan bli i meste laget. Start ømt, så kan hun heller be om røffere behandling, det er lettere. Dette er spesielt lærerikt ved oralsex, responsen vil være ganske tydelig.

Gjentagende bevegelser

Hvis du gnir for lenge på ett sted av gangen, blir det irriterende. Mange menn henger seg opp i en bevegelse hvis kvinnen har sagt at det var godt. Slik gjentas dette igjen og igjen, hvert eneste forspill. Et råd er å endre stilling og aktivitet jevnlig. I stedet for alltid å ende ved kjønnet hennes, kan du prøve å konsentrere deg om en annen kroppsdel også.

Rutiner

Å være kjedelig i sengen kommer oftest av mangel på fantasi og øvelse. Øvelse gir selvtillit til å prøve ut nye ting. Test nye ting, og spør underveis hva hun liker eller ikke liker. Ikke tro at fordi hun ikke har klaget, har du gjort en fremdragende jobb. Vær villig til å lære, belønningen gjør det verdt det.

For hard oralsex

Noen har partnere som ikke liker oralsex. Det kan være flere grunner til det, men den største er at mange ikke gjør dette riktig. En tørr munn, for røff behandling eller for tidlig angrep på de følsomme områdene er ikke godt. Et råd er å ha søt drikke tilgjengelig, det glir bedre. Start så forsiktig du kan og hold på til du merker at hun blir opphisset. Da kan du erte henne ved å trekke deg tilbake slik at trykket forblir svakt. Det vil hisse henne opp enda mer.

Det er viktig å huske på at underlivet og brystvortene er områder du ikke skal bite i, til det er de altfor følsomme. Med mindre hun ønsker du skal gjøre det, selvsagt.

Vrir brystvortene

Dette er kun noe menn uten peiling på sex gjør, for det gjør vondt. Med mindre hun ber deg om å gjøre dette, lar du det være. Du kan heller slikke, suge , gni eller dra forsiktig i dem.

Hopper over klitoris

Noen fomler rundt og overser klitoris, noe som er svært frustrerende. Den er ikke alltid lett å oppdage og den beste måten å finne ut av dette på, er å kikke. Let med munnen og fingrene. Alle kvinner er forskjellige, og er du usikker, så spør henne.

Kilde: Jessica Lloyd