Kom i julestemning!

Nå går det mot jul, kveldene er mørke og kulden lar seg vente på i store deler av vårt langstrakte land. Vi gir dere noen tips til litt god førjulsstemning…

Fyr opp i peisen

Har dere peis så kan det være koselig å åpne et vindu og fyre opp i peisen for kosens skyld. Legg et teppe foran og nyt hverandres nærvær. Fantaser om at dere er innelåst i en hytte mens snøstormen uler utenfor. Det eneste som gjør at dere kan overleve er deilig elskov!

Lag julemiddag

Overrask din kjære, eller kos dere sammen på kjøkkenet. Samarbeid er nøkkelen til et godt og harmonisk forhold, og gjør samarbeid i sengen lettere. Lag en god julemiddag og dekk på til bare dere to, gjerne med en flaske rødvin om dere har lyst til å kose dere litt ekstra. Kle dere til fest, eller vær helt nakne! Benflørt og stryk hverandre på låret…

Nissekostyme

Sett på deg en sexy nissekjole eller en rød babydoll i ekte nissestil, og overrask han når han kommer hjem fra jobb! Gi det hele enda mer julestemning med å sette på noen romantiske julelåter, for eksempel:

  • “Santa Baby” med Kylie Minouge
  • “So this is Christmas” med Robbie Williams
  • “I’ll be home for Christmas” med Frank Sinatra
  • “Driving home for Christmas” med Chris Rea

Sexy julekalender

Lag en pirrende julekalender dere i mellom. Enten en til hver, eller trekk annenhver dag. Vi har mange gode kalendergaver som garantert gleder i førjulstiden!