Klassiske feil i forholdet

Noen ganger kan en liten justering i måten du takler situasjoner på i forholdet redde deg fra å gjøre en ødeleggende feil.

Ikke bli defensiv hvis hun eller han retter på måten du sier ting på eller gjør ting på. For eksempel hvis du sier et ord feil, hun eller han retter på deg, og du glefser en sur melding tilbake. For blir du defensiv for en slik liten ting, er det lett å tenke at du vil ta helt av dersom noe virkelig stort skulle inntreffe.

Ikke plag deg til å få oppmerksomhet, det er skikkelig irriterende og ikke så rent lite frastøtende.

Her er et eksempel som ikke er til etterfølgelse:

Han masserer ryggen hennes mens hun ser på TV. Etter hvert blir han irritert og sier ”hva må en kar gjøre for å få oppmerksomhet fra deg da? Stramme til rundt halsen din eller?” Et ganske ekkelt utsagn. Samtidig blir det også helt feil å anta at å ta på henne vil holde på oppmerksomheten hennes. Har hun ikke lyst, vil ikke dette hjelpe. Prøv heller å snakke med henne, det vil gjøre henne oppmerksom på deg, og sannsynligvis mer åpen for å bli forført, enn med grafsemetoden.

Ikke lek instruktør i sengen

Oppfører du deg dømmende eller kontrollerende når dere har sex, forteller det at du ikke akkurat er oppslukt i øyeblikket. Gi heller komplimenter for de tingene du liker, ytre eventuelt ønske om små endringer, som du deretter roser opp i skyene.

Ærlighet varer lengst bare til et visst punkt

Du trenger ikke fortelle at du fantaserer om andre mens dere har sex, eller annet som kan virke sårende.

Kilde: menshealth.com