Kamasutra - sextips for lesbiske

Kama Sutra er en samling tekster fra oldtiden, og sex mellom kvinner er et av temaene tekstene tar for seg. Dette er enkle, men spennende sextips for bifile og lesbiske.

Noen jenter er mer seksuelt aktive enn andre, og sexlysten varierer fra dag til dag, og person til person. Å finne felles fantasier, stillinger og metoder å tilfredsstille hverandre på løfter sexlivet til nye høyder. Når man gir kroppen orgasmer, vil dette gi henne lyst på mer.

Forspill

Forspill er viktig, og kanskje ekstra viktig om man har vært sammen en stund og tenningsmønsteret er litt endret fra tiden dere var nyforelsket. Forspillet er med på å bringe dere fra null til klar i løpet av noen pirrende minutter. Det tar jenter fra 15 – 30 minutter å bli opphisset og klare, altså er man ikke unormal om man ikke blir klar de første fem minuttene.

Kyss er intimt og gir dere nærhet. Kyss på leppene, brystvorter, i nakkegropen, bak kneskålene og avslutt med oralsex. Ert hverandre og bygg opp stemningen. Les hvordan dere kan lage slikkelapper av vanlige kondomer her, for sikker oralsex.

Innvendig eller utvendig

Nøkkelen til orgasme ligger i klitoris hos over 90 % av jenter som onanerer, også når de onanerer sammen med en partner. Snakk sammen og lær dere hvordan man best kan stimulere hverandres klitoris. Selv om klitoris er en klitoris, fungerer de svært forskjellig og trenger forskjellig stimuli for å nå klimaks.

Om dere ikke har diskutert det, kan det være lurt å snakke sammen om penetrering. Noen er for fingring eller bruk av sexleketøy, mens andre ønsker ikke dette. Det er lurt å være enige om dette på forhånd.

Forhold

Er dere i et forhold er det for mange viktig med nærhet etter samleiet. Ligg i skje og hør på hverandres pust. Hvis kjærlige ord til hverandre. En flott avslutning på en fantastisk kveld sammen.

Kilder: Wikipedia, kama sutra for lesbiske, sexolog