Hvilken julekalender passer for deg?

Elsker du romantikk, eller er du mer av den frekke typen? Vi hjelper deg med å finne riktig julekalender til deg selv, eller en partner!

Mange par har en tendens til å glemme erotikken i julestria. Det skal handles, vaskes, bakes og pyntes, og når kvelden kommer er tanken på sex en saga blott.

Med en erotisk julekalender sørger du for å sette sex på kartet i den travleste tiden av året! Påfyll av spennende og nye sexleketøy vil garantert få dere til å prioritere tiden litt annerledes. I stedet for luker er det 24 esker i forskjellige størrelser med spennende overraskelser.

Velg riktig kalender

Så da gjenstår spørsmålet, hvilken julekalender bør du gå for? Eller kanskje du ønsker å lage en helt egen sexy kalender?

Alle våre julekalendere er laget for par, og inneholder en blanding av sexleketøy og tilbehør som egner seg å bruke sammen. Det er likevel noen forskjeller...

Romantisk julekalender

Ønsker du deg en kalender som gjør ekstra stas på henne? Pirrende julekalender inneholder alt fra penisring, g-punktvibrator og vaginakuler, til blindfold og glidemiddel, og er således ment for par. Men den store juvelen i kalenderen er en Womanizer 2Go, som er en reisevennlig utgave av Kondomeriets mest solgte leketøy for kvinner.

Passer perfekt for:

 • Par som vil utforske sexleketøy sammen.

 • Deg som ønsker flere sexleketøy.

 • En partner som vil gjøre ekstra stas på henne.

 • Deg som ønsker en romantisk og pirrende kalender.

Småfrekk julekalender

Gjør ventetiden komplett med 24 erotiske luker som passer for både ham og henne. Har du vært snill pike, eller en uskikkelig rampegutt? Her får du premie uansett!

Erotiske julekalender Naughty and Nice er en julekalender som oser av kvalitet, og som passer perfekt på display i stua. Kalenderen er kanskje hakket frekkere enn pirrende julekalender, og har et stilrent design. Designet og kvaliteten gjør at kalenderen passer godt til deg som vil ha det lille ekstra. 

Passer perfekt for:

 • Par som vil utforske sexleketøy sammen.

 • Deg som er opptatt av estetikk og design.

 • Deg som vil ha pene sexleketøy i god kvalitet.

 • Deg som er litt småfrekk.

Ultrafrekk julekalender

Her snakker vi frekk med stor F.

Sex, bondage og gloheite stunder gjemmer seg bak hver luke i årets frekkeste julekalender. 

Kalenderen inneholder 24 spennende luker som hver dag gir deg en ekstra grunn til å hoppe opp av (og i) sengen. Perfekt for lekne par som ønsker å utforske sine dristige sider. Kalenderen inneholder mye bondagetilbehør, som blant annet pisk, flogger, halsbånd, brystklyper osv. 

Frekk julekalender passer for:

 • Deg som vil teste bondage med en partner.

 • Deg som ikke er redd for å prøve noe nytt.

 • Par som vil ha FREKK sex i førjulstiden.