Drikken avslører deg

I jakten på en kjæreste er (nesten) alle hjelpemidler lov. Hvis det virkelig er så lett som at det du drikker, avslører deg, kan du få et par tips her!

Kan avsløre seksuelle detaljer

I en undersøkelse foretatt for the Aluminium Can Council i USA kom det frem heller oppsiktsvekkende resultater. Kathy Flanigan forteller i Milwaukee Journal Sentinel at undersøkelsen avslørte hva favorittdrikken din sier om deg som seksuelt vesen.

De som drikker øl på boks - og de som liker alkohol blandet med energidrikker på boks - beskriver sitt romantiske ståsted som vennlig og åpent. Menn og kvinner som foretrekker energidrikker definerer dessuten seg selv som supersexy og silkemyke når de blir bedt om å beskrive seg selv. De samme menneskene, i tillegg til vindrikkerne, er svært selvsikre, og beskriver seg selv som festens kjerne. På bakgrunn av undersøkelsen, spekuleres det derfor i hva som ville skje dersom det skulle oppstå romantikk her...

Personer som drikker øl fra boks er muligens mer åpne for et forhold. De har personligheten til en bartender, og snakker med alle. Den typiske boks-øl-drikkeren er singel, vennlig og åpen. Mest sannsynlig er dette en yngre, hardt arbeidende person.

De som foretrekker energidrikker på boks ser på seg selv som dette århundrets Casanova.

Vindrikkere blir betraktet som den ultimate vertinnen, mens de mer sofistikerte gjestene som liker å drikke whisky, var å regne som typisk øvre middelklasse og skilt.

De som liker alkoholfritt øl er gravide, eller foreldre med kortvarig barnevakt.

Du får sjekke om det stemmer med din personlighet neste gang du skal ut på byen...

Rødvin beste alkoholholdige drikk for sex

Alkohol, i moderate mengder, kan være effektivt i sosiale sammenhenger. Om du leter etter en drikk som faktisk booster sexlysten hos både menn og kvinner, har studier avslørt at det er ikke er en halvliter eller cocktail med fancy navn du bør gå for, men rødvin.

VinePair, som skriver om vin, tok på seg oppgaven med å finne den ideelle alkoholholdige drikken. De ønsket å basere funnene på faktisk forskning, og det viser seg at den gode, gamle rødvinen har flest faktiske bevise på økt libido. 

Alkohol gjør ofte generelt at man blir mer frigjort og mindre sjenert, men rødvin har flere fordeler for begge kjønn. For kvinner øker rødvin sexlysten. En gruppe forskere fra Italia oppdaget at komponentene i vin øker lysten og begjæret, og at rødvin spesielt økte blodgjennomstrømningen til kvinnens erogene soner. Forskerne var imidlertid raskt ute med å presisere at etter en drink eller to vil de andre, mindre heldige effektene av alkoholen ta overhånd. For mye rødvin vil mest sannsynlig gjøre sexen mindre god.

Også for menn

En drink eller to løsner litt på snippen også for menn, men øker også blodtilstrømningen i essensielle områder. Rødvin ser også ut til å øke testosteron-nivåene i blodet, et nødvendig hormon for mannens seksuelle opphisselse og appetitt. Normalt kvitter mannens kropp seg med testosteronet når et enzym kalt UGT2B17 fester spesifikke molekyler til testosteron, som gjør kroppen i stand til å identifisere det og kvitte seg med det gjennom urinen. Når mannen konsumerer et glass med rødvin, vil en komponent i drikken kalt quercetin blokkere UGT2B17. Dette gjør at kroppen ikke skiller ut testosteronet, og nivåene i blodet vil i stedet øke. På samme måte som med kvinner, vil det dog ha motsatt effekt om man konsumerer et par glass for mye, også om det er rødvin man drikker. Ved for mye alkohol i blodet vil testosteron-nivået synke, og sexdriften daler.

For både menn og kvinner er nøkkelen moderasjon. VinePair forklarer at disse effektene måles best etter et eller to glass med rødvin, når personene fortsatt er klare i toppen og bevisste og interessert i hva de holder på med.

Bartendere avslører

Hva du bestiller å drikke, enten på første date eller ute med venner, sier gjerne noe om hva slags inntrykk du ønsker å gi av deg selv. Yourtango.com lot ekspertene, nemlig bartendere, komme med sine analyser:

  • Long Island Iced Tea kan oppfattes som "jeg vil bli full, og det fort".
  • Når en mann bestiller en "Blowjob" eller "Slippery Nipple" med en kvinne i nærheten, gjerne med et ekkelt glis til den kvinnelige bartenderen han bestiller av også, bør du holde deg unna.
  • Sex on the beach (gjerne bestilt med et flørtende blikk) gir fort inntrykk av at man kan bli med første og beste hjem.
  • Martini: Høres sofistikert ut, men bartenderne forteller at de fleste som bestiller Martini ser ut som typen som drikker litt for mye alkohol litt for ofte
  • Øl: Menn er den typiske øldrikkeren, men de elsker når kvinner vet å nyte en god, kald øl - gjerne annet enn standarden. 
  • Fruktige drinker med sukkerfrostet kant på glasset: Rødvin sier forførelse, husets hvitvin roper billig, og fruktige drinker som "Bay Breeze" roper "Jeg har nettopp smakt mine første dråper alkohol, og liker det egentlig ikke".  

 

Kilder:  media.talonmarks.com, Milwaukee Journal Sentinel, 2006 - Kathy Flanigan, lifehacker.com.au, vinepair.com, www.yourtango.com