De beste sexleketøyene til reisen

Skal du, som mange andre, ut og reise i sommer? Enten du skal på romantisk tur med kjæresten, reise med familien eller venner, eller planlegger en solotur i sommer, da bør sexleketøy definitivt være med på pakkelisten din. 

– Det finnes mange gode grunner til å ha med deg sexleketøy på ferien, mener produktekspert Katarina Andresen.

Ferien er den perfekte tiden å bruke på å trappe ned tempoet og skru på litt sexy time. Ferien er til for å nytes maksimalt, og sexleketøy er jo den ultimate nytelsen. I tillegg trekker hun frem at sexleketøy er med på å gjøre ferien ekstra avslappende.

En orgasme eller to får deg til å senke skuldrene og glemme hverdagslige bekymringer. Samtidig vil en orgasme gi deg den lille ekstra "ferie-gløden" du er ute etter, og ved å ha med deg favorittleketøyet ditt, så garanterer du masse "glød" gjennom sommeren. 

Katarina-produkeksp.png

Under gir produkteksperten vår tips til reisevennlige sexleketøy som vil ta ferien din til nye høyder.

Artikkel-reisevennlig-sexleketøy-nyebilder.png

Disse bør bli med i kofferten denne sommeren

Womanizer Liberty

Et sexleketøy som du garantert bør ha med i bagasjen, er så klart: Womanizer Liberty! Dette er et unikt sexleketøy som garanterer orgasme - igjen og igjen hele sommeren lang. Womanizer Liberty har et reisevennlig magnetlokk, lager lite lyd og tar minimalt med plass. Den orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien stimulerer klitoris på en helt unik måte. Alle 8000 nervetråder stimuleres faktisk uten berøring, noe som gjør det lettere å få orgasme. Her er det bare å glede seg til en orgasmefylt sommer! 

Artikkel-reisevennlig-Liberty.png

Arcwave Voy Masturbator

Ta onanien i sommer til et nytt nivå med den diskré masturbatoren Voy! Arcwave Voy er en innovativ masturbator av høy kvalitet, laget for dristige, eventyrlystne brukere på jakt etter nye og himmelske opplevelser. Dette sexleketøyet er svært diskré med sin kompakte størrelse og sitt elegante sorte design. Størrelsen og den ergonomiske utformingen gjør den svært enkel å håndtere og gir deg alltid et perfekt grep. Dette sexleketøyet kan du helt trygt legge synlig i bagasjen. Voy ser nemlig helt lik ut som en vanlig kameralinse, så her er det ingen som kommer til å mistenke noe! 

Artikkel-reisevennlig-voy.png

Hot Girl sommerpakke

Lev ditt beste liv i sommer med vår Hot Girl sommerpakke! I denne pakken får du alt du trenger for å virkelig nyte livet: Hissig klitorisvibrator, Kondomeriets orgasmekrem og et deilig glidemiddel. Hissig klitorisvibrator er en søt, men kraftig vibrator med sterke vibrasjoner. Denne har vi spesielt valgt ut til denne pakken fordi den har den perfekte størrelsen når du er ute på farten og er på reise. I tillegg er klitorisvibratoren svært diskré og får plass mellom kroppene deres, i alle tenkelige stillinger. Den deilige orgasmekremen gjør deg mer sensitiv og mottakelig for berøring, og sammen med vibratoren og glidemiddelet, er du klar for lange sommerkvelder... 

Artikkel-reisevennlig-hotgirlsommerpakke.png

Mimi vibrerende egg

Om du er nødt til å pakke lett, er Mimi vibrerende egg helt ypperlig for deg. Dette vibrerende egget er nesten et must-have i alle kvinners leketøyssamling. Egget gir deg deilig og kraftige vibrasjoner, og kan brukes både under alenestunden og sammen med en partner. Den ovale og flate formen gjør at den ligger godt i hånden og kan brukes direkte mot klitoris, på penis eller på andre erogene soner. I tillegg er dette egget helt 100 % vanntett og nesten helt lydløst. Virkelig en god reisepartner! 

Artikkel-reisevennlig-mimi.png

Fleshlight reisevagina

Yes, du leste riktig. Fleshlight kommer også i en reisevennlig størrelse! Med denne vil du garantert få napp i sommer... Fleshlight reisevagina er litt mindre, lettere og en mer kompakt versjon av den originale og bestselgende Pink Lady Fleshlight, og er perfekt for deg på farten. Leketøyet kommer i en sort diskré holder med den klassiske Pink Lady-hylsen på innsiden. Her vil du virkelig få den intense og deilige stimuleringen du er ute etter. Velg trangheten ved å justere vakuumet og nyt den hele sommeren lang. 

Artikkel-reisevennlig-fleshlight.png

Good Vibes sommerpakke

Er du ute etter good vibes only i sommer? Da har Kondomeriet pakket klar den perfekte pakken til deg, som gir deg gode vibrasjoner fra ikke bare ett, men to bestselgende sexleketøy. I “Mer Lyst Good Vibes sommerpakke” får du nemlig massasjestaven Bella Wand og den lille g-punktvibratoren Ellevill fra Kondomeriets egne Mer Lyst-serie. Reisepakken inneholder også et silkeglatt og deilig glidemiddel. Produktene i pakken er fine hver for seg, men fantastiske sammen. 

Artikkel-reisevennlige-goodvibes.png

You and Me sommerpakke

Ready for take-off? Med denne pakken blir du det. You and Me sommerpakke inneholder det du trenger for å lokke frem den nyforelskede følelsen igjen... Den rosa sommersekken fra Kondomeriet er pakket klar med sexleketøy og tilbehør som lar dere eksperimentere med blant annet bakdøra, vibrasjoner, temperaturer og sanselek – og produkter som øker mulighetene for å komme sammen i sommer! 

Artikkel-reisevennlige-youandme.png