Adventskalender – gi deg selv i gave

12 erotiske gavekort som gir en adventstid fylt med sex, romantikk og harde pakker!

Syns du det er litt stress med pakkekalender til kjæresten? Innspurten før jul er en travel tid for mange, og å pakke inn 24 smågaver står som regel ikke høyst på prioriteringslisten.

Gavekortene kan kombineres med en stor gave, eller 12 små lekne gaver – for en litt annen vri på pakkekalenderen.

Sexy gavekort

Når du gir et sexleketøy eller et gavekort i kalenderpakken, gir du også et løfte om tiden din. Du forplikter deg til å følge opp, prøve, leke, prioritere, og være kjærlig og omsorgsfull. Du gir deg selv i gave – og ingenting er vel mer romantisk og personlig enn det? 

Tips: Skriv gavekortene med din egen håndskrift for å gjøre det personlig. Gavekortene klippes deretter til 12 lapper. Rull lappene sammen og legg dem i en liten boks eller krukke. La kjæresten trekke en lapp annen hver dag. 

Gavekortene kan også skrives på større kort og legges i konvolutter med tall på forsiden.

Husk, dette er bare forslag! Vet du om noe som kjæresten din liker spesielt godt? Lag et gavekort med en personlig tvist.

Forslag til "gavekort"

* En ny stilling: «I dag får du bestemme en helt ny stilling i senga! Finn inspirasjon på nett eller i en bok – vi sees på soverommet»

* Rollespill: «Frekk sykepleier og skadet soldat, kjekk bassenggutt og rik huseier, sexinstruktør og elev… bruk fantasien! Du velger scenario, og jeg skal gladelig spille rollen»

* Striptease: “Vis kupongen, len deg tilbake og overlat resten til meg…»’

* Frokost på senga: “Jeg serverer deilig frokost på senga. Naken”

* Sensuell massasje: «Deg, meg og ingenting annet enn massasjeolje mellom oss en hel kveld»

* Sex i dusjen: «Bruk denne kupongen som en billett for en ekstra deilig dusj med meg»

* Deilig lesestund: “Bruk denne kupongen for en ekstra herlig lesestund. Jeg velger ut en erotisk novelle fra Kondomeriet.no og leser for deg før leggetid”

* Erotisk shopping: «En handletur for å kjøpe inn spennende tilbehør til soverommet… Og selvfølgelig en test av innkjøpene!»

* Undertøys-shopping: «Vi drar på shopping sammen kun for å handle inn sexy undertøy. La oss okkupere et prøverom – vi må jo se hvordan det sitter!»

* Erotisk film: «Bruk denne kupongen, og velg en erotisk film vi skal se sammen. Hva tenner du på?»

* Nakenkortet: “Uansett hva jeg driver med innenfor hjemmets fire vegger; Bruk dette, og jeg må være naken i en time.»

* Romantisk middag: “I kveld står jeg for matlagingen. Du får velge dessert”