Sexleketøy: Tips til prostatavibratorer for... | Kondomeriet

Sexleketøy: Tips til prostatavibratorer for nybegynnere

Analproduktene som er spesielt godt egnet for menn, har en bøy på tuppen som skal vende inn mot magen og stimulere prostata, forklarer produkteksperten.

«Jeg lurer på å kjøpe en prostatavibrator, men er usikker på hvilke jeg skal velge da det blir første gang» skriver mann (26).

Produktekspert Stine svarer.

Hei, mann 26!

Prostatastimulatorer er veldig i vinden for tiden! Så her er du virkelig ikke alene om å ønske å utforske dette området. Vi har mange typer i sortimentet vårt, både med og uten vibrasjon. Analproduktene som er spesielt godt egnet for menn, har en bøy på tuppen som skal vende inn mot magen og stimulere prostata. Du skriver at du er nysgjerrig på et leketøy med vibrasjon, så her kommer noen konkrete tips!

Prostatavibrator Perineum Sir Richards er en diskre plugg i nybegynnerstørrelse. Den har kraftig og stimulerende vibrasjon som spres godt til p-punktet og ut i perineum (området mellom pungen og analåpningen). Den er oppladbar og har en veldig snill pris.

118491_control_p_spot_massager1.jpg

Om du vil investere litt ekstra, er We Vibe Vector Prostatavibrator et veldig populært produkt som har fått veldig gode tilbakemeldinger. Denne har også et diskre design med en fin og nett størrelse men som treffer akkurat der den skal. Produktet har to separate motorer en innvendig til p-punkt og en egen til perineum. Den har mange vibrasjonsprogrammer og kan styres på tre forskjellige måter. På produktet, med fjernkontroll eller via app! Så Vector er også meget godt egnet som et parleketøy.

118623_vector_beskjært2.jpg

Ellers er det veldig veldig viktig med et godt vannbasert glidemiddel ettersom man ikke produserer naturlig glid der bak. Bruk også gjerne en leketøysrens som hindrer lukt og bakterievekst på produktet.

Lykke til!

Hilsen Stine.