Sexleketøy: Hvordan stimulere andre erogene soner?

Kilefjær, fingervibrator og orgasmekrem er blant tipsene fra vår produktekspert!

«Har dere noen leker for å stimulere andre erogene soner enn penis?» spør mann (30).

Vår produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, mann 30!

Erogene soner finnes overalt på kroppen. Det er rett og slett områder som gir nytelse ved berøring. Dette varierer veldig fra person til person. Noen godt kjente erogene soner er halsen, øreflippene, brystvortene, hender, føtter, lysken og området rundt penis, som for eksempel perineum.

For å stimulere flere av disse områdene, kan man bruke en vibrerende fingervibrator og la den skli over kroppen. Her er fingervibratoren Be One fra Fun Factory et spennende alternativ. Fingervibratoren passer like godt for nybegynneren som den mer erfarne, og gjør at hver kjente, sensuelle berøring føles ny og spennende.

Kilefjær er godt egnet for å stimulere og pirre ulike erogene soner på kroppen, og er noe mange av våre kunder bruker nettopp til dette.

Brystklyper med og uten vibrasjon er perfekt egnet for å stimulere brystvortene (som også er en erogen sone). Smører man på en liten dråpe av Kondomeriets egen orgasmekrem i tillegg, så vil det føles enda deiligere. Orgasmekremen øker følsomheten, og er en fulltreffer andre steder også, som for eksempel klitoris, kjønnslepper, g-punkt og penishodet.

Kombinerer man alt dette med et blindfold, så vil sansene forsterkes enda mer.

Kos deg!

Hilsen Renate.