Sexleketøy: Hvor mye lyd lager Womanizer?

Den nyeste generasjonen Womanizere er nå mer stillegående enn sine forgjengere, forteller produkteksperten.

«Jeg har tenkt å kjøpe en Womanizer, men er usikker på om jeg skal kjøpe den gamle eller den nye premium. Jeg heller mot den gamle da den er billigere, men premium frister også med tanke på at det står at den er stillegående. Jeg vil helst ikke ha en som lager så mye lyd, vil "moderat lydstyrke" si veldig høyt? Fra før har jeg den RO-80 som er relativt stille, så vil du si at den gamle womanizeren bråker veldig mye mer enn dette?» spør kvinne (26).

Produktekspert Christina Rosenborg svarer.

Hei Kvinne 26,

Womanizer er et leketøy kjent for å stimulere kvinner verden over og har blitt mange kvinners store favoritt blant sexleketøy. Ved bruk av trykkbølge teknologi stimuleres alle nervetråder i klitoris og gir en intens og deilig følelse og orgasmene kan komme som perler på en snor.

Womanizer har tatt kvinners ønske om en stillegående motor på alvor og den nyeste generasjonen Womanizere er nå mer stillegående enn sine forgjengere Pro40 og W500. Det er den samme teknologien som benyttes på alle Womanizer modellene som vi kan tilby i vårt sortiment. Lydnivået er ganske jevnt på både Starlet, Liberty og Classic, men vil øke i takt med intensiteten. Ved bruk av Womanizer skal hetten settes over klitoris, og det vil dannes et vakuum og dermed senkes også lydnivået.

118137_womanizer_premium_black2.jpg

Womanizer Premium og Womanizer Duo har en ekstra funksjon kalt Smart Silence. Denne funksjonen gjør at motoren starter ikke før sensoren aktiveres ved berøring. Ved å endre stilling eller flytte på din Premium eller Duo vil motoren stoppe opp i det den ikke berører huden lengre og starter igjen når den igjen har hudkontakt. På denne måten vil disse to modellene være batterisparende og oppleves mer stillegående. Det er også mulig å skru denne funksjonen av om det er ønskelig.

Womanizer_Duo_burgunder.jpg

Det er litt vanskelig å sammenligne lyden fra en vibrator med en Womanizer da det oppleves noe forskjellig. Vibratoren RO-80 vil nok ha omtrent samme lydnivå som en Womanizer når produktet er plassert på klitoris og vakuumet er helt tett. 

Vi anbefaler alltid et vannbasert glidemiddel sammen med din Womanizer da silikonhetten blir enklere å plassere over klitoris og det vil ikke oppstå friksjon mot hud og slimhinner når det er glatt og fuktig. Flere tilbakemeldinger vi får fra våre kunder er at trykkbølgene kjennes bedre når det er vått. Alle våre Womanizere kommer nå med magnetlader slik at produktene er 100% vanntette og kan fint bli med i badekaret for et ekstra deilig bad. 

Håper dette gjorde det enklere for deg å velge din Womanizer. 

Vennlig hilsen Christina, produktekspert.