Sexleketøy: Blir orgasmen sterkere med buttplug?

Det kan komme mye nytelse ut av analstimuli, så her er det bare å prøve seg frem, råder vår produktekspert.

«Hva bidrar en buttplug til? Blir det bedre? Strammere, sterkere orgasme?», spør mann (31).

Produktekspert Renate Jansson svarer.

Hei, mann 31!

Flere menn har fått øynene opp for de kraftige og intense orgasmene som kommer av analstimulering. Salget av antall analplugger har virkelig tatt seg opp de siste årene, og det er ikke uten grunn at dette har blitt en favoritt i nattbordskuffen til både menn og kvinner.

Området rundt og i anus har mange nervetråder, og er faktisk et av kroppens mest følsomme områder. Når området stimuleres vil det føles ekstra pirrende. Stimulering av mannens g-punkt kan gi stor nytelse, og mange menn mener stimulering av prostata gir en kraftigere og mer intens orgasme.

På samme måte som hos kvinner, er mannen mest klar for stimulering av prostata når han allerede er seksuelt opphisset. Mannens p-punkt kan stimuleres utenfra, ved å presse på perineum, det området som finnes mellom pungen og anus. Men for å få virkelig fart på mannes p-punkt, må det stimuleres fra innsiden. P-punktet finner du ved å sette én eller flere fingre, eller et analt sexleketøy, et lite stykke opp i rektum. Om man ikke ønsker å bruke fingrene, er det perfekt å bruke en liten analplugg - enten med eller uten vibrasjon.

Analleketøy kommer i mange ulike størrelser, materialer og fasonger. De finnes med og uten bøy, og med og uten vibrasjon. Analplugg kjennetegnes ofte av at den har en smalere tupp for lettere innføring og en bred base for å holde pluggen på plass. Prostatavibratorer har derimot en bøy som er designet for å treffe mannens prostata (p-punkt). En bred base, også kalt stopper, er et must når det gjelder alle anale leker, da det kan oppstå vakuum i rektum som trekker leketøyet inn. Derfor er det svært viktig å bruke leketøy spesielt beregnet for analt bruk.

Hos mange menn er det prostatavibratorer som har blitt favoritten. Det en prostatavibrator gjør er rett og slett å stimulere prostata. Når orgasmen melder seg vil ringmusklene gripe rundt prostatavibratoren på en fantastisk deilig måte. Mange mener at det er «mer» som skjer på en gang i selve underlivet, enn når man «kun» får vanlig utløsning. Man kan rett og slett oppnå en dypere og kraftigere orgasme ved bruk av prostatavibratorer.

Husk at ved analsex og bruk av analleketøy er det svært viktig med ekstra fuktighet. Sørg derfor alltid for å bruke rikelig med glidemiddel som holder ekstra lenge på fuktigheten. Her er Luksus Anal eller Pjur Anal Backdoor Panthenol to gode alternativer.

Det kan komme mye nytelse ut av analstimuli, så her er det bare å prøve seg frem!

Hilsen Renate.