Orgasme: Hun blir veldig våt. Hva kan hun g... | Kondomeriet

Orgasme: Hun blir veldig våt. Hva kan hun gjøre?

Bekkenbunnstrening er en måte man kan sørge for å skape økt friksjon under penetrering, tipser sexologen.

«Jeg opplever veldig lett å få orgasme, og med det følger det med at en blir ganske våt nedentil. Si etter orgasme nr 7 så er det nesten ikke sjanse for å kjenne noe, tenker da mest på mannen. Noen måte å "løse" dette på? Muligens luksusproblem, men jeg føler på det», skriver kvinne 42.

Sexolog Thomas Winther svarer.

Hei, kvinne 42.

Det at man som kvinne blir våt nedentil, er nok en veldig vanlig seksuell respons for de aller fleste kvinner, og at det tiltar suksessivt etter antall orgasmer, er nok også ganske vanlig. Det kan tenkes det vil forandre seg noe når du nærmer deg overgangsalder, men enn så lenge er det nok ikke så mye å gjøre med at du blir våt, hvis det ikke er aktuelt å tørke litt med et håndkle eller lignende mellom slagene. Det er ikke sikkert at mannen plages av dette i det hele tatt, så det kan tenkes problemet kun eksisterer i dine tanker?

Det finnes en del grep man kan gjøre for å øke friksjon. Bekkenbunnstrening er en måte man kan sørge for å skape økt friksjon under penetrering, og det kan også være lurt å tenke på hvilke stillinger man benytter seg av. Dersom du ligger med spredde ben, vil funksjonen være mindre enn hvis du ligger med benene samlet. Mange men liker «doggy» eller å ta henne bakfra nettopp av denne grunn, og hvis du ligger på rygg og i samme stilling som misjonær, men med samlede ben og han penetrerer forfra, er dette en stilling som gir meget stor friksjon. Det er bare å teste ut hvilke stillinger som passer for dere.

Lykke til!

Mvh Thomas.