Kake- og klitorisdagen

For å lukke orgasmegapet mellom kvinner og menn, er det bare én ting å gjøre. Gap over klitoris og smak på søtsakene.

14. april markeres den internasjonale kake- og klitorisdagen, også kalt for kake- og oralsexdagen. Dagen tilsvarer guttas "Biff og blowjob dag”. Etter pardagen Valentines i februar og mannens dag i mars er det altså hennes tur til å få nyte litt ekstra. 

Les også: Oralsex - tilfredsstill din partner

Kake- og klitorisdagen handler også om å feire kvinnelig nytelse. Det handler om å sette kvinnelige orgasmer på dagsorden og jevne ut orgasmegapet. Det er nemlig fortsatt slik at menn får flere orgasmer enn kvinner. Forskerne peker på en klar sammenheng mellom mer oralsex og flere orgasmer, og 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme. Så glem rosene! Bak og smak...

Akkurat på denne dagen kan hun gjerne vartes opp med en hjemmelaget kake eller søte cupcakes, men det er nok en annen type dessert hun vil sette aller mest pris på...

Oralsex= flere orgasmer

“Orgasmegapet” referer til forskjellen i antall orgasmer som kvinner og menn får, spesielt i heteroseksuelle relasjoner. Heterofile kvinner får nemlig langt færre orgasmer enn sine mannlige partnere. Det viser en studie fra USA (2017) der 52.600 personer blant annet ble spurt om hvor sannsynlig det var at de nådde klimaks under samleie.

Heterofile menn får orgasme 95 prosent av gangene de har sex, mens heterofile kvinner får orgasme bare 65 prosent av tiden. Lesbiske kvinner får derimot mange flere orgasmer og er med på å lukke orgasmegapet mellom kvinner og menn – de når klimaks 86 prosent av gangene de har sex. 

Forskerne peker på en klar sammenheng mellom mer oralsex og flere orgasmer. For å lukke orgasmegapet, må både kvinner og menn forstå at klitoris er nøkkelen til kvinners orgasmer. En svært liten prosentandel av kvinner får orgasme fra penetrasjon alene. De fleste kvinner krever klitorisstimulering for å nå orgasme.

Sett fokus på klitoris

De fleste kvinner elsker oralsex, og med disse tipsene for tunge-jobben vil du sende henne rett til himmels.

  • Plasser hodet ditt mellom og litt under lårene hennes slik at du kan stryke med tungen oppover mot skaftet av klitoris.
  • Bruk tungen på forskjellige vis: Krøll den, bøy den, bruk tuppen og siden.

  • Berør g-punket med finger eller en dildo eller g-punktsvibrator mens du slikker.

  • Når du har pirret henne lenge, utøv fjærlett tungebruk på tuppen av klitoris.

  • La fingrene overta litt om du skulle bli sliten i tungen.

  • La henne føre hodet ditt med hendene, slik at hun kan vise deg hvordan hun vil ha det.

  • Gi henne en helt elektrisk opplevelse ved å massere skjedeåpningen med en vibrator samtidig som du kjærtegner klitoris med tungen.

  • Spør hva slags tempo og trykk som passer henne best. Når du finner en rytme hun liker, fortsett til hun når klimaks uten å endre trykk eller fart.

  • Ikke gå glipp av Kondomeriets orgasmekrem. Denne fantastiske kremen gir både lengre, sterkere og raskere orgasme. Perfekt sammen med en liten vibrator eller klitorismassasje. 

  • Sett smak på opplevelsen, og lek dere med smakfulle glidemidler

Kilder: cakeandcunnilingus.com, Kondomeriet.no