Hvordan onanere med masturbator

Gjør det deilige enda deiligere med en masturbator. Opplevelsen av en trang og våt masturbator er noe alle menn burde prøve!

Forskning har bevist at det å onanere er sunt for menn, blant annet for å forebygge prostatakreft. I tillegg så har det kjente positive effekter slik som bedre humør, sterkere immunforsvar og noen studier tyder også på at hyppige utløsninger kan gi økt sædkvalitet. Det er med andre ord ingen grunn til å holde igjen… Og du behøver ikke å være singel for å ha en grunn til å onanere. Er du lei av dra den opp og ned på samme måte som du alltid har gjort? Hva med å prøve noe nytt?

Sexleketøy også for menn

Lenge har trenden med å eie et sexleketøy vært forbeholdt kvinner. Ingen hever et øyenbryn om en kvinne har en dildo eller en klitorisvibrator i nattbordskuffen, likevel forventes det at menn skal nappe løken selv med hjelp av hånda. Hvorfor det? Det finnes utrolig mange herlige og pirrende sexleketøy for menn, og vi i Kondomeriet mener det er på høy tid at mannfolka også får de uforglemmelige orgasmene. Det er ikke flaut å bruke hjelpemidler for å nå et enda deiligere klimaks! Det viser bare at du setter din egen helse og nytelse i fokus. Derfor har vi samlet tre sexleketøy i en spennende pakke, dedikert til peniser i alle størrelser og former. Her får du garantert napp!

Perfekt på reise

Kondomeriets håndplukkede penispakke består av en onanihylse, en masturbator og et sett med penisringer. Alt du trenger for å gi penis litt ekstra oppmerksomhet! Her får du den utrolige SLT selvsmørende onanihylsen. Denne er superenkel i bruk og tar runkingen til nye høyder på 1-2-3. Så enkelt, men såååå deilig. Bare før den opp og ned på penis, slik du vanligvis gjør med hånda. Den er liten, men stretchy og fylt med nupper som stimulerer hele penis og pirrer deg til klimaks.

Ønsker du en trangere følelse, kan du klemme hardere rundt penis. Onanihylsen smører seg selv, men trenger spytt eller vann for å "aktiveres". Denne passer perfekt til reise og tar ingen plass i nattbordskuffen. Den er også ypperlig til par-lek. Hullet i enden gjør det nemlig enkelt å kombinere med deilig slikking og suging på penishodet. Nam. Dette frister garantert til gjentagelse.

Solid masturbator

Noen ganger ønsker man noe mer solid! Kjenner du at det sprenger på, og du lengter etter å føle noe stramt som omslutter penis? Da passer PH sin Vagina tight fit perfekt! Denne masturbatoren gir følelsen av en stram og våt vagina, og har naturtro riller og nupper på innsiden. På utsiden finner du rosa og hovne kjønnslepper.... Denne setter garantert fantasien i sving.

Masturbatoren har egne fingermerker på siden, som sørger for et godt grep. Med denne kan du “runke” vanlig eller støte og pumpe penis inn i det rosa, myke silikonmaterialet. Men husk rikelig med vannbasert glidemiddel! Denne har i tillegg en liten overraskelse på lur. Et lite hull i bak gjør at du kan sette inn en bulletvibrator, hvis du vil kjenne ekstra vibrasjoner mot penis, mens du støter inn i din masturbator. Har dama en liten klitorisvibrator? Lån den og prøv!

Du får også med et solid sett med penisringer, en for å ha rundt pungen og en rundt penis. Penisringene fra Sono er laget i et silikonmateriale av høy kvalitet som holder det den lover. En penisring kan hjelpe deg med å oppnå en hardere ereksjon da blodet samler seg i penis. Enkelte føler at de holder ut lengre før utløsning og at de blir mer sensitive. Bruk penisringen sammen med en masturbator for å få den ultimate runkeopplevelsen. Det er dessuten veldig deilig å se penisen sin ekstra hard og erigert! 

Det finnes mange ulike varianter av masturbatorer, kanskje vil du heller ha anal i stedet for vagina? Ta en titt på utvalget.

Vask etter bruk

Husk å vaske sexleketøyene hver gang etter bruk med vann og intimsåpe. Bruk gjerne et tynt lag med vibratorrens etter vask, for å fjerne alle bakterier. Dette er viktig for å unngå vekst av bakterier og sopp, samt at du ivaretar leketøyene dine bedre.

Les mer om Penispakken her.