Utfordringen

"...Tok rundt meg. Trakk meg mot seg, strakte seg, og leppene våre møttes. Jeg kjente tungen hennes presse seg inn i munnen min. Etter at vi hadde kysset og klint en stund, og hendene våre hadde vandret litt rundt på hverandres kropper..."

Alt med henne var deilig. Smilene og blikkene hun sendte, måten hun gikk nær meg. De store brystene, kløften i bluseåpningen, leppene hennes. Hele skikkelsen var sexy i mine øyne og tanker. Jeg forsto at hun hadde skjønt jeg hadde oppdaget henne, og at hun likte det. Utnyttet det. Pirret meg sofistikert, synlig bare for meg. Men det var nok for meg. Jeg visste at veien var i ferd med å åpne seg, men var enda ikke klar til at jeg kunne gå den helt fram. Men jeg nøt situasjonen, og fikk siden vite at det hadde hun også gjort.

Men nå gjaldt det å velge rett strategi videre,
og det skulle vise seg at jeg valgte den rette.

Jeg prøvde å være tålmodig; lot henne gå og vente litt til. Ville se om jeg hadde oppfattet hennes små hint riktig. Det hadde jeg. Hun forsterket nemlig hintene sine, ett for ett. Hun hadde også en strategi, for hun ville ha meg. Slik jeg ville ha henne. Vi lot begge tiden gå litt. Ikke måneder, ikke mange uker, men noen dager, kanskje et par uker. Hintene ble sendte fram og tilbake mellom oss. Jeg var forsiktig, for jeg ville være sikker på henne. Jeg ville ha et hint som var klart fysisk, men likevel sikkert som tegn.

En dag kom det; lite, men nok for meg. Hun la hånden sin på underarmen min da hun snakket med meg etter ukens rådsmøte på jobben. Det var samme dag som vi hadde sittet ved siden av hverandre på samme rådsmøte, og jeg hadde et øyeblikk presset låret mitt lett mot hennes. Og hun hadde ikke veket unna, eller tilkjennegitt noen reaksjon. Men jeg kjente hennes varme. Og hun min. Et par dager senere hadde jeg et ærend inn til henne på hennes kontor. Jeg sto ved siden av henne ved pulten og vi så på PC skjermen hennes sammen. Men jeg så også rett ned i blusen hennes.

De runde brystene svulmet i en bh som virket
litt for liten.

Da vi var ferdige, reiste hun seg. Fremdeles tett ved meg. Øynene hennes var mørke, og smale. Stilte seg rett foran meg. «Jeg orker ikke dette spillet lenger,» sa hun stille. Tok rundt meg. Trakk meg mot seg, strakte seg, og leppene våre møttes. Jeg kjente tungen hennes presse seg inn i munnen min. Etter at vi hadde kysset og klint en stund, og hendene våre hadde vandret litt rundt på hverandres kropper, sa hun: «Jeg er hjemme i kveld, og inviterer deg på sherry, med tilbehør.» Hintenes tid var over. Hun la den ene armen rundt livet mitt og trakk meg mot seg. Og jeg hadde begge mine rundt hennes liv og trakk henne mot meg. «Og ta med deg denne,» hvisket hun, og strøk den ene hånden over kuken min som var i ferd med å bli en skikkelig stake. Jeg tok hintet; ikke noe runking før ankomst! Hva er sherry, - med tilbehør? Sex! Mye sex!

Jeg møtte opp til avtalt tid. Hun åpnet opp og åpenbarte seg i et antrekk så passende for kvelden. En knall rød løs kjole som skjulte det meste av formene hennes, og gjorde det hele enda mer spennende. Dempet belysning, på bordet ved sofaen sto en flaske med sherry, og to glass. Hva serverer en forelsket og kåt kvinne sammen med sherry? Seg selv! Vi nøt sherryen sammen. Ett glass. To glass. Under det tredje var hendene mine begynt å bli mer enn nysgjerrige, og hadde begynt sin vandring både på og under kjolen. Lange kyss, mange kyss, sugende hete, vi laget flere sugemerker som om vi var tenåringer. Kjolen gled ned fra den ene skulderen og åpenbarte en naken skulder. Ingen bh-stropp under. Tungen min vandret nedover, rundkysset det ene brystet, sugde på den deilige knuppen hennes. Uten ett ord, lot hun kjolen gli ned fra begge skuldrene, og avdekket de to deilige brystene sine, og lot meg rundkysse og suge dem.

Jeg kjente kuken presse på, og det hadde hun også
merket, for hun begynte å kneppe opp beltet, og
knappene, og skjøv buksen nedover.

Snart lå både den og trusen min på gulvet. «Mmmm, jeg gleder meg så,» hvisket hun, bøyde seg ned i fanget og begynte å suge kuken. Hånden hennes beveget seg og runket lett mens hun sugde. Resolutt la jeg henne ned i for å komme i 69 stilling. Trakk kjolen oppover, og skulle dra ned trusen hennes. Der var ingen. «Mmmm, forsyn deg, elskede,» sa hun og åpnet opp for meg. Langsomt åpnet jeg fitte leppene hennes, sugde på dem, og lot tungen gli inni mellom dem. Slik lå vi en god stund, og bare sugde og slikket hverandre. Etter hvert ble vi begge ganske våte………. «Vi går inn i sengen min, ta med deg glasset ditt.»

Hun fylte dem godt opp, og sammen gikk vi inn på soverommet hennes. Og inn på senga. Der la hun kjolen av seg, la seg ned ved siden av meg og trakk den store dyna over oss. Så dukket hun inn under dyna så jeg ikke kunne se henne. Men jeg merket hvor hun var. Hun spredte bena mine ifra hverandre, plasserte seg imellom dem, og begynte å konsentrere seg om kuken igjen. Tunga danset rundt på hodet, hun sugde og danset, mens hun trakk runket huden ned- og oppover. Så begynte hun dypdykking, senket munnen dypt over kuken, for deretter å trekke den ut og sugde seg fast på kukehodet. Igjen og igjen.

Jeg kjente at dette kunne ikke holde lenge;
en eksplosjon var i ferd med å bygge seg opp.

Men så skiftet hun taktikk. Hun dukket opp fra dyna, la seg ved siden av meg og begynte å rundkysse meg, raskt ble det en blanding av rundkyssing og dyp tungekyssing. Samtidig så vred hun seg etter en stund over meg, så hun ble liggende på knærne med fitta farlig nær kukehodet mitt. Senket seg ned, fikk staken inn og senket seg helt ned over den til hun ble sittende i kne-sittende stilling. Langsomt begynte hun å ri meg, langsomt i begynnelsen, men økte snart farten. «Klarer du dette,» spurte hun. «Ikke lenge, stønnet jeg. «Men du er deilig.» Hun gynget dypt og deilig. Jeg hadde alltid lurt på hvordan de mannlige pornoskuespillerne tilsynelatende klarte å holde ut lange slike rideturer. Jeg klarte det ikke. Hun kastet dyna på gulvet, la seg ved siden av meg igjen, men vred seg under meg så jeg ble liggende mellom bena hennes. Jeg var ikke sen om å komme meg i posisjon, og lot staken gli inn i henne. Helt inn.

Hun løftet bena, la hælene sine mot rumpeballene mine, og trakk meg mot seg. «Ligg helt stille», hvisket hun, og kjenn etter.» Jeg kjente hvordan hun strammet fitta rundt kuken min, det var som hun liksom melket meg. Skjøv meg litt utover, mens hun fremdeles holdt stramt rundt kuken med fitta. Løsnet opp litt, og trakk meg inn i seg igjen med bena. Strammet og skjøv meg utover. Og innover igjen. Igjen og igjen. Melket meg. Nå var det like før det gikk for meg. Hun skjønte det, trakk meg mot seg, langt inn i seg, løftet på hoftene og hvisket «kom, kom nå, gi meg spruten din.» Sammen eksploderte vi . . . Pause. Mer klining, Hun tømte glasset sitt. «Nå er det din tur: ta meg igjen, men bruk lang tid.» Hun lukket øynene, og jeg begynte forsiktig, langsomt, men intenst. Ovenfra, fra pannen og nedover, helt til grotten…. Jeg ble der den natten. Deilige natt. Den første av mange flere . . .

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: