Sommerferien hos farmor

«Julie fortalte at hun aldri hadde sugd noen. Vil du at jeg gjør det?»

Hjemme hos farmor var det åpne dører. Hele storfamilien, det vil si hennes søsken med etterkommere, var ofte hjemme hos henne. Gården hun bodde på, var stor så vi var ofte å hjalp henne da vi hadde fri. Det var spennende for oss å være med. En stor låve, uthus og stabbur.

På låven sto en gammel bil og motorsykkel som min far hadde som ung. Så vi satt ofte i den og lot som vi kjørte. Når det kom besøk til gården, hoppet vi barna i høyet. Vi sov som regel i stabburet om sommeren. Farmoren var 1 av 9 søsken. Så det ble mange fettere og kusiner til min far og enda flere tremenninger for meg.

En av disse tremenningene var Julie. Lyst krøllete hår, nydelige blå øyne og en fantastisk kropp. Vi hadde samme humor, så tonen mellom oss var alltid god. Noe min far og Julies mor syntes var utrolig hyggelig ettersom de hadde så god tone fra barndommen. Julie var 5 år yngre en meg, men virket eldre både i utsende og i oppførsel.

Den sommeren jeg var 22, hjalp jeg min farmor med driften. De to siste ukene skulle Julie komme for at foreldrene hennes skulle på ferie og hun ville ikke være med. Når jeg hørte Julie skulle komme, ble jeg glad og gledet meg veldig.

Den dagen hun kom, spøkte og lo vi masse. Vi jobbet sammen med oppgavene. Når vi var ferdig med jobben, ga jeg farmor beskjed om at Julie og jeg dro for å bade. Vi satte oss på syklene og dro av sted. Da vi kom frem kom vi på at vi hadde glemt både håndkle og badetøy. Vi begge så på hverandre og tok av oss alle klærne.

Dette var første gangen jeg så henne naken.
Hun hadde en perfekt kropp.

Jeg kjente at det rykket litt i jr. Så jeg hoppet ut i det kalde vannet. Julie hoppet rett etter meg. Det var forfriskende og kaldt. Vi kom oss opp på land igjen. Jeg sto og beundret Julie. De faste deilige brystene og den barberte musa. Dette ble litt for mye for meg så jeg tok på meg trusa og shortsen. I sidesynet så jeg Julie kle på seg.

Så sa jeg, Julie skal vi ta en dukkert til. BHen og trusa ble tatt av og hun løp ut i vannet. På land sto jeg med voksende ereksjon. Kom da!!, ropte hun. Av med shorts og underbukse, så løp jeg uti. Etter en stund gikk vi opp igjen. Satte oss på syklene tilbake.

Farmor satt på trappa. Hun lurte på om vi var sultne. Vi koste oss med maten, så kikket jeg på klokka. Det er en dag i morgen også, så jeg bør legge meg. Julie sa jeg legger meg i stabburet jeg også, tante Sara. Vi alle sa tante og onkel til søsknene til våre besteforeldre.

Jeg kledde raskt av meg og la meg i senga. Julie kikket rundt seg og så det var redd opp en seng på andre siden av rommet. Julie kikket på meg og sa: Det bør se ut som noen har sovet i den sengen i natt. Så du får komme hit. Hun lot nesten alle klærne falle, men sto igjen i truse og. BH. Jeg så hvordan du kikket på meg i sta. Du hadde et tydelig bevis på at du likte det du så.

Jeg smilte og svarte, hva med deg? Jeg hadde vel ikke invitert deg i denne sengen hvis jeg ikke likte hva jeg så, sa hun i mens hun smilte. Jeg sa vi bør vente litt. Farmor stikker alltid hodet inn for å ønske meg god natt. Ikke lenge etterpå hørte vi trinnene hennes. Sove godt da unger. Du også smilte vi. Jeg hørte farmor låse døren til huset. Jeg reiste meg opp, gikk mot Julie, løftet på dyna og der lå hun naken.

Jeg la meg ned og hun la seg tett inntil meg. Så sa hun, jeg tror begge vi har tenkt denne tanken før, men nå er det lovlig. Hun smilte til meg og sa jeg har litt erfaring, men du må gjerne veilede meg litt, Kristoffer. Jeg dro henne inntil meg. Hun grep tak i pikken min og dro forsiktig, den vokste raskt i hånden hennes. Jeg tok tak i skinka hennes og dro henne litt nærmere.

En finger skled forsiktig over sprekken hennes.

Hun rykket til før hun sa, fortsett det er deilig. En finger skled innenfor og hun stønnet. Vi kysset lidenskapeligere og hendene våre begynte å vandre. Julie fortalte at hun aldri hadde sugd noen. Vil du at jeg gjør det? Jeg svarte: bare hvis du er sikker på at du vil. Hun nikket. Jeg vil også at du slikker meg.

Hun krøp nedover i sengen, tok rak rundt pikken og tok den i munnen. Hun sugde forsiktig på den. Det var deilig, men jeg kom med noen tips. Nytelsen til oss begge økte. Hun var et talent. Jeg sa hvis dette er første gangen får noen mye glede av dette. Hun stoppet opp. kikket på meg og sa du er den noen i hvert fall den tiden jeg er her.

Så sa hun: Vil du slikke meg?

Selvfølgelig Julie. Jeg sa vil du ligge på ryggen eller hva ønsker du. Vi prøver de stillingene du foreslår. Hun la seg på ryggen, spredte benene og jeg la meg godt til og koste meg med den deilige lyserosa musa.

Hun begynte å holde seg for munnen på grunn av stønnende hun kom med. Jeg sa slapp av hun hører så dårlig at hun får ikke med seg dette. Men hyling bør vi unngå. Hun begynte å stønne og lage nytelseslyder. Jeg var steinhard. Så sa hun nå vil jeg ha deg inni meg Kristoffer. Jeg la meg over henne å penetrerte henne.

Ååååå Kristoffer.
Du er så deilig, har drømt om dette noen år.

Jeg fikk stønnet ut, jeg også. Det ble 14 dager med litt mindre søvn enn normalt. Etter ferien ble kontakten mindre pga skole og jobb. Men når hun skulle studere i Oslo, hadde moren hennes sagt om hun ikke kunne høre om hun kunne bo hos meg. Kanskje hun fikk en ok leiepris. Det kan dere kanskje få høre om senere.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: