Skitten bok

Det var en frisk lørdagsmorgen og jeg var tidlig ute av sengen. Det skulle være et stor boksalg på det største bilboteket i byen og jeg skulle gå og se om jeg kunne finne noen sjeldne skatter. Det var nyderlig vær idag, solen skinte ekstra klart, fuglene kvitret, blomstene var utsprunget og gaten var stille, med en duft av morgendugg.

Jeg var alltid glad over å kunne gå til bibloteket, siden jeg hadde hatt det så travelt med jobben de siste to månedene, hadde jeg ikke hatt noen mulighet til å gå dit. Dette bibloteket var helt spesielt, bygningen var laget i mur og marmor med store lange vinduer. Bygningen var stor og mektig, over 6, etasjer høy, med søyler på sidene, med et lite privat tårn i midten. Man lunne jo si at det minnet om en katedral, bare mer åpen.

Når jeg kom fram til inngangen, hadde ikke åpningsskiltet blitt satt opp ennå, jeg hadde en vane av å stå opp for tidlig, hvis det var noe jeg gledet meg til neste dag. Av slett ingen grunn, prøvde jeg å åpne døren, dørklingen vendte seg og jeg hørte et klikk. Døren var åpen. Jeg skulle nok vente på noen, men tanken over å være først på buffeen var fristende og jeg kjente jo biblotikaren. Det går sikkert greit, tenkte jeg og gikk inn.

Når jeg gikk inn i første etasje, fikk jeg øye på den store haugen med bøker like ved utgangen. Jeg la fra meg vesken og begynte å søke igjennom. Jeg satt der minst en time og søkte igjennom, etter vært hadde jeg funnet fire bøker som jeg ville titte nærmere på. Jeg pleide ofte å gå opp i tårnet, hvis jeg fant noen bøker jeg likte, men når jeg skulle gå oppover fikk jeg øye på en fargerik pocket bok.

Jeg tittet ikke en gang på coveret, bare la den oppå de andre bøkene og gikk opp trappene. Døren var heldigvis ikke låst, så jeg kunne gå rett inn i det avlange studierommet med de største vinduene i byningen. Det er alltid så deilig å kunne se ned på folk fra høye steder, det er så befriende.

Jeg satte meg borterst ved bordet og la fra meg bøkene, begynte i å lese i en gammel bok som handlet om verdens myter og sagn.Den var ikke noe bra, ingen av bokene var noen å skrye av. Etter en drøy halvtime, fanget den fargerike boken oppmerksomheten min igjen. Jeg la fra meg den andre boken og tok den opp. Det var vist en tegneserie, det sto "Manga" på den, "Yuri Hentai" sto det også under.

Jeg hadde hørt om slik manga, det var laget i japan og var meget populært i alle aldre. Jeg begynte å bla i den, handlet vist om to jenter som var gode venner, jobbet på samme sted og gjorde vanlige ting. Når jeg bladde til neste side, svatt jeg litt og lukket boken. Jeg satt slik i noen minutter. bildene danset i hodet mitt, de nakne kvinnekroppene, så vakre pupper og lange bein. Jeg åpnet boken igjen.

Etter å bare å ha lest i ti minutter bygget en rar følelse seg opp i meg, jeg ble så fuktig i pusen min. Bildene av de japanske jentene som kysset hverandre, slikket og fingret hverandre gjorde meg så varm og svett. Plutselig! hørte jeg harde fottrinn i trappene, jeg svatt til og gjemte boken nederst i haugen! Døren åpnet seg og en litt eldre kvinne sto i døren. Hun spurte om det var jeg som hadde gått inn uten tillatelse, jeg strevde med svaret.... men svarte at det var meg.

Kvinnen gikk innenfor og låste døra. Hun gikk sakte mot meg, jeg prøvde å si noe, men klarte det ikke. Hun dyttet stolen så jeg falt på gulvet, jeg ble redd og krøp bakover til veggen stanset meg. Hun tvang meg til å reise meg. Kvinnen lente seg over meg med armen over meg.  " jeg har tittet på deg, gjennom nøkkelhullet."

Hvisket hun inn i øret mitt. Akkurat da, presset hun beinet sitt mellom mine og gnidde fram og tilbake.  "for en liten slem pike du er, som sniker deg inn på stengte steder." jeg klarte bare å få fram et lite klynk, mens hun smilte og stirret ned på skjorten min. Hun lot hånden sin gli nedover halsen min og ned til brystet.  

"Stakkars deg, du svetter jo." Hun kneppet den opp og lot den falle på bakken. Jeg følte meg så flau, og så vekk, kvinnen flirte og smøg hånden ned i pusen min.  "Åh.. for en skitten jente, bli så våt over så kort tid." Jeg klarte ikke å holde meg, jeg stønnet og klynket, mens hun lekte med meg. Den beveget seg inn i meg og ut igjen.

Det ble bare mer og mer fuktig i pusen min.  "Vær så snill, ikke mer!" Klynket jeg. Kvinnen slikket seg om den øverste leppa, bøyde seg ned og dro av skjørtet mitt så fort at jeg glidde rett ned på gulvet. Aniktet hennes la seg på magen min, de sterke røde leppene hennes var fuktige og blanke. Hun startet å masserte brystene mine, jeg kunne føle hjerteslagene mine i pusen min.  

" Du sier nei, men kroppen din sier noe annet." Hvisket hun i øret mitt. Bhen min klødde mot brystene mine, kvinnen skjønte hva jeg tenkte og lot hendene sine gli mot ryggen min fra hver side. Jeg hørte et svakt klikk og følte presset om puppene mine forsvinne. De små brystene mine var spisse og brystvortene mine ble harde med en gang, hun tok den av. Helt uten å tenke, skjulte jeg dem med armene og tittet blygt bort.

Kvinnen strøk meg ømt på skinnet og lot fingeren gli ned til haken og løftet ansiktet mitt mot hennes. tungen hennes fuktet leppene mine og trengte seg inn. Følelsen var berusene, hendene hennes klemte og snurret brystvortene mine. Hun sank seg ned til puppene, slikket og sugde hardt på dem. Hånden hennes kilte meg på magen og gled sakte ned til trusa mi. Fingeren presset og gnidde opp og ned klirotissen min.  

"Så fin og bløt fitta di er." Flirte hun opp i ansiktet mitt.  "Ikke si det!" Stønnet jeg.  "Trusa di er så våt, best å la den falle." Sa kvinnen, mens de sultende øynene hennes stirret ned på pusen min. Hun lot tungen gli nedover fra puppene mine og nedover livet. Stoppet og lekte litt med navelen min. Deretter slikket hun bredt rundt på magen og tok tak i trusa med tennene. Trusa mi ble sakte dradd nedover, hun smilte mens den snart passerte mine knær og ble kastet vekk på gulvet.  

"Før vi går noe lengre, kan du si meg hva...du heter." Spurte jeg, mens hun gikk sakte pa alle fire imot meg. Kvinnen slikket seg om munnen og snek seg ned mellom beina mine og løftet dem opp med et rykk.  "Nei! ikke se! Det er så flaut!" klynket jeg med de små kreftene jeg hadde. Hun bare slikket seg om munnen igjen og la lårene sine oppå armene mine så jeg ikke kunne røre meg. Hun dro beina mine fra hverandre og presset dem mot meg.  

" Åhh.. nei, du er ikke i stilling til å vite det, min deilige lille buffet." Sa hun, mens hun sank nedover mot pusen min. Jeg prøvde å vri meg løs, men hun var for sterk. Hun slikket rundt området mitt. Det føltes så...deilig, men stønn. Hun startet med klirotissen, slikket og dyttet den med tungen, først hardt, deretter mykt og lekende. Hodet mitt ble så beruset. Hånden hennes fortsatte å massere den, mens tungen hennes gled ned til hovedretten.

Tungen hennes presset, slurpet og gikk i alle vinkler. Tungen hennes var så myk og glatt, gikk opp og ned, presset seg inn og beveget seg i sirkler. Jeg stønnet og klynket gjennom nesen, til slutt klarte jeg ikke å gjøre det så stille lengre. Kvinnen la merke til det og gjorde det sterkere. Fingrene hennes gled ned og startet.

Jeg ble bare våtere, fingeren gikk bare lengre inn og sirkulerte, mens hun slikket overalt.  "Du trenger ikke være skjenert, bare se ." Sa hun når hun viste meg hånda si. Den var helt innsmurt i mine safter.  "Se så våt fitta di er,... bare innrøm det, min kjære. " Sa hun mens hun sugde på fingeren sin og kløp meg i brystet.  

"Du elsker dette du... ikke sant." Flirte hun mens hun strakte etter noe i jakkelommen. Jeg klarte ikke å ta blikket fra henne, jeg klarte ikke å tenke. Jeg bare lukket øynene og prøvde å tenke klart.  "Du har vært flink, her er belønningen...." Hørte jeg i øret mitt. Jeg åpnet øynene. Rett foran nesen min, hvilte det en svart dobbel viberator.  

"Nei! ikke det!" Klynket jeg. Kvinnen bare smilte og smurte den inn med gele. Den gnidde seg mot pusen min. Kvinnen slo den på, den startet å vibrere. Hun presset den mot klirotissen min, jeg klarte ikke å holde det inne lenger. Jeg var på kanten av orgasme, det føltes så godt. Saftene mine rant nedover sidene og det gjorde meg bare mer opphisset. Kvinnen lente seg mot meg og hvisket:  "Hva vil du... at jeg skal gjøre...."

Jeg stammet, hun tok tak i begge brystvortene mine og snurret på dem.  "Jeg stønn! vil at du putter.... den i meg." sa jeg med lukkende øyne.  "Si vær så snill... mester." Sa hun og kløp brystene mine.  " Vær så...stønn! snill mester." sa jeg, uten å ha mer krefter til å kjempe imot lenger.  " Si hele setningen nå.. min skitne lille pike."

Fniste kvinnen.  " Vær så snill mester. " Stønn. "Putt den inn i meg, vær så snill." Kvinnen reiste seg, kastet av seg den røde jakken og to digre pupper viste seg. Hun hadde ikke på seg noe under, de digre brystvortene var mørke og harde som stein. Buksa hennes falt ned på gulvet og beltet ga fra seg et lite klang.

Trusa hennes var dynket av safter. Hun kastet den vekk og smurte inn viberatoren i begge ender. Hun ville at jeg skulle reise meg, jeg klarte nesten ikke å stå, så jeg lente meg mot veggen i et gjørne. Hun hadde alt presset sin side inn og kom sakte mot meg.  "Deg skal jeg virkelig nyte... min lille urørte fugl."

Hun snudde meg rundt og presset meg mot vinduet.  "Nei! ikke slik! noen kan se oss! klynk!" Tryglet jeg henne. Kvinnen lente seg forover og befølte meg på brystene og klirotissen mens hun sakte gikk inn i meg.  "Bare la de se, fnise... ingen kan se oss her oppe fra.. min søte baby." Sa hun mans hun slikket oppover halsen og inn i øret mitt.

Nå var hun inni meg, den gled så deilig opp og ned, alt føltes så...deilig. Vi skrek og stønnet sammen, jeg og hun kom mange ganger, men vi stoppet ikke, klarte ikke stoppe, tiden sto stille og intet annet var viktig.

Brystene og pusen min, føles så godt. Hun bet meg forsiktig i øret, svakt skrek jeg:  "Mester! Det.... er så deilig!! Åhh!" Hun smilte og dreide hodet mitt mot munnen hennes. Tungene våres møttes, vi klinte og bet forsiktig i tungene på hverandre. Kvinnen tok tak i puppene mine, og masserte dem mot glasset, hun kløp og dro i dem som en gal.

Pusen min ble bare våtere og våtere, jeg holdt på å miste forstanden, plutselig kastet hun meg ned på gulvet og hang over meg. Hun sank seg sakte nedover, puppene hennes berørte min og hun sirkulerte den rundt brystvortene mine.  "Slikk dem og bit dem med følelse." Beordret hun meg, med et tåkete blikk.  

"Ja..mester." svarte jeg underkastet. De var så store og myke, føltes deilig i munnen. De begynte å bli harde, jeg startet å suge på dem og bet dem ømt. Kvinnen stønnet av nytelse og trykket på noe. Jeg hørte et klikk og straks ble skjeden min viberert av nytelse.

Det gjorde meg bare mer ivrig, jeg slikket overalt på begge brystene, presset dem sammen og sugde hardt på begge brystvortene samtidig. Masserte dem og dro sterkt i vortene og slapp dem. Brystvortene hennes var nå knallrøde og harde som drops. Hun stønnet og en gal og la seg oppå meg.

Kroppene våre var så glatte og deilige, følelsen av puppene våre presset mot hverandre var himmelsk. Vi kysset og slikket hverandre, mens vi berørte hverandres pupper og klitoris. Jeg lot hodet mitt falle på gulvet, jeg strevde etter å puste og kvinnen dro min ende, ut av pusen min.  "Nå er det på tide med finalen." Sa hun med en mørk sulten stemme.

Hun løftet meg opp på bordet, tok tak i baken min og dyttet sidene fra hverandre. "Ikke!....Det!" Stønnet jeg svakt. Hun bare lo og slikket meg i hullet. Jeg stønnet og prøvde å vri meg unna, men hun syntes det var bare morsomt og slikket meg hardere. Tungen dyttet innenifra og utover rundt hele inngangen.

Jeg klarte ikke å presse sammen hullet lenger og slapp taket.  "Ahh... nå er du straks klar, min skjønne." hørte jeg henne si og følte tungen hennes inni hullet.  "Åh.. nei.. mester!..ah" klynket jeg, mens hun varmet meg opp.  " Nå kommer den.." Sa hun og tok godt tak i hoftene mine.

Den presset seg innover i meg.  "Nei!...det ..gjør vondt, Ahhh!" Skrek jeg.  "Snart vil det gjøre deg godt...baby." Den bare fortsatte og fortsatte seg innover, den var så stor, jeg klarer ikke dette stort lenger. Kvinnen gjorde et raskt rykk! og da var den helt inni meg.

Hun fortsatte å gjøre det, raskere, jeg stønnet og skrek som en gal og trodde at jeg skulle eksplodere. Kvinnen gjorde det enda raskere og slo på viberatoren på full styrke.  "AHHHHHHHHHHH!"

Hylte og stønnet vi begge to, det bare fortsatte. Jeg begynte å beføle brystene mine, det føltes godt. Så... godt! Kvinnen lente seg ned på ryggen min, tok ned den ene hånda mot pusen min og fingret med fingrene. Hun slikket meg på ryggen og dunket hardt med hoftene mot mine.  

"Jeg kommer!" Skrek hun. Pusen min var dynket i safter og hjerteslagene dunket i pusen min, ble sterkere og jeg følte at nå kom det!  "Mester! Ahh.. jeg..Kommer!!!" Vi kom samtidig, alt ble svart. Når jeg åpnet øynene, lå vi ved siden av hverandre med beina i mellom hverandre.

Vi så hverandre inn i øynene. Hun dro meg inntill brystet sitt og sa:  " Den fargerike boken du tittet i, er min. Jeg la den der for jeg skulle finne vesken min" Jeg skulle til å si noe, men hun la fingeren på leppene mine og ristet på hodet.

" ...Du kan låne den til neste lørdag, men..."  "Hvis du ikke leverer den i tide...må jeg nok straffe deg." Sa hun slikkende om munnen og kysset meg dypt og lenge.