Sex-ekspressen

Jeg klarte nesten ikke å stå stille. Trikken skulle ha vært her for en halvtime siden og jeg var sent ute til daten min. Det var en kald høstdag, blader i alle røde nyanser ble båret lett vekk i vinden og fugler fløy asted i en "V" formasjon. Beina mine skalv.

Sukk, hvorfor måtte jeg ta på meg skjørtet?! Jeg kunne jo tatt på meg den utenlandske vinterbuksa, men nei. Jeg ville virke mer feminin, men tøff og tok på meg en tykk ull - strømpebukse med et kort svart skjørt.  

Jeg klarte ikke å la være å se på klokken, etter flere måneder hadde jeg endelig funnet en som var interessert i meg, uten å ha sett meg. Vi snakket via brev og akkurat idag, måtte trikken være forsinket! Gikk frem og tilbake, ville ikke sitte på de våte benkene og fryse enda mer.

Dette hjalp ingen ting, jeg gikk bort til en ødelagt lyktestolpe og lente meg mot den. Jeg snappet igjen jakken min, den var i blått skjorteaktig stoff, men hadde et tynt lag av pels inni. Hadde høy krage og jakken lignet på en mer kvinnelig greve bakfra. Det korte brune håret mitt, hadde alt fått årets rasjon av blader.

De ble plukket lett ut, en falt ned i brystet mitt. Under jakken, hadde jeg på meg en tynn hvit singlet med blonder på skuldrene. Jeg følte meg alltid flau over brystene mine, de var så store og var ofte i veien. For noen dager siden, skulle jeg gjøre noen situps og puppene mine bremset alltid meg vekk igjen. Sukk.  

Det startet å strømme mennesker til holdeplassen "Endelig" Jeg stilte meg på den vanlige plassen og ventet. Når jeg tenkte tilbake på den gangen i treningshallen, kunne jeg huske de sultende blikkene til trenrne. Fikk en dårlig følelse, kanskje jeg skulle droppe det og gi brev vekslingen lengre tid?

Før jeg fikk tenkt igjennom, stoppet straks trikken foran meg og alle menneskene dyttet meg motvillig inn.  "Det var da som makan!" Tenkte jeg sint, mens jeg presset meg gjennom menneskene til et mer luftig sted å stå. Når jeg kom til den andre enden, var det ingen flere plasser å stå.

Store lange kropper, dyttet og slo meg rundt som en dukke.  Jeg sukket og lente meg mot en vegg, men da dunket det noe bortig hodet mitt. Det var et skilt, hvor det sto: "Vogn stengt. På grunn av mangel på blankt glass, måtte vi sette inn sort glass og mørket skremte barna til personer."  

Viste ikke om jeg skulle le, eller ta av meg hatten. Jeg så meg rundt, så at det dukket opp en tunnel, ventet på det, ventet og der ble det svart. Jeg åpnet straks døren, som vanlig var låsene på disse gamle trikkene ubrukelige.

Gikk over overgangen, åpnet den neste døren og lukket den bak meg. Vognen var ikke mer anderledes enn de andre vognene, men det var litt dempet. Det var da ikke så mørk, jeg kunne se meg selv og benkene, men jeg kunne ikke se alt.

Det var jeg jo enig i. Jeg skulle sette meg ned, da noe tok tak i meg bakfra! Klarte ikke å bevege armene eller snu meg! Ble bare dyttet bort til et hjørne, med ansiktet mitt rettet mot veggen.  

"Neimen...er det lille frøken greve?" Hørte jeg bli sagt, med en mørk kvinnelig stemme. Taket strammet seg om hendene mine, jeg hørte at det ble søkt, i en bag.  Personen strammet noe rundt hånleddene mine og låste dem fast i noe.

Jeg prøvde å se hva det var, klarte ikke å se det klart, men det føltes som to tykke skinnarmbånd. "La meg ta deres jakke greve.." Sa kvinnen og dro ned glidlåsen. Jakken ble kastet vekk og med et rykk i ryggen følte jeg berøring på kroppen.

"Åhh.. som jeg har lenget etter dette" Stønnet den mørke stemmen. "Vær så snill å slipp meg løs!." Beordret jeg damen, men jeg trevde for å unslippe hennes grep om kroppen min. Hun var vist mye høyere og større enn meg, siden jeg ikke kunne løs.  

Kvinnen bare lo og strøk hendene nedover sidene mine. Over hoftene og raskt nedover skjørtet og smøg seg under det. "Nei!....Stopp!" tryglet jeg. Kvinnen bare smattet med leppene og dro sakte, strømpebuksa av meg. Skoene ble dratt med og ble kastet et sted i rommet.

 Hendene hennes kom oppover igjen. Kvinnen tok et godt grep om brystene mine. "Mmm...Dette er virkelig din varme." Snakket hun bløtt inn i øret mitt. Puppene mine ble presset og massert i sirkelbevegelser. Vortene mine begynte sakte å bli harde.

"Ikke det! Ikke nå!"  " Sikle.. de ser deilige ut gjennom den hvite.. singletten din." Stønnen kvinnen svakt. "Skal vi ikke la dem puste... fritt?" Flirte Kvinnen og rev den i stykker me hendene. "Nei! Nei! ikke rør meg!" ropte jeg.  "Bare rop... denne nye vognen er lydtett." Sa Kvinnen, mens hun slikket og kysset meg på halsen.

Hendene gled ned på brystene mine igjen. Hun lekte og dro i vortene mine. Kroppen min, ble varmere. Pupene ble løftet opp og klemt hardt. "Ahh!" stønnet jeg. "Jeg vil slipper deg ikke.. idag er du min."

Hvisket hun og slikket inni øret mitt, mens den ene hånden sakte førte seg ned mot trusen min. Den gled under skjørtet, og klappet trusen. Hun gnidde meg med to fingre.

"Nei..det er mitt..ah!" Klynket jeg svakt og prøvde å holde beina samlet. " Åh.....er du sky?" Ertet kvinnen. Hun presset fingerne innover og samtidig kløp meg i det ene brystet. Fingerne beveget seg opp og ned, framover og bakover, mellom kjønnsleppene mine.

Fitta mi, ble fuktig og klissete. Jeg kunne høre de klissete lydene og klarte ikke å holde øynene åpne. " Så deilig..slurp og våt.., du har blitt. Lille greve." sa Kvinnen. Hun dro litt av trusen vekk med fingene og smøg seg inn i fitta mi. "Vær så snill..Aaa!.. ikke noe mer." Stønnet jeg og strevde med å la være å like det.

"Mmm... fitta di er så våt og myk. Jeg må ha deg!" Kvinnen svingte meg raskt rundt og løftet meg over en stolrygg. Jeg lå helt åpen. Jeg følte meg så skitten. Kvinnen trevde seg med å få av seg jakken. Hun var høy og mørk, med stort krøllete hår. Ansiktet kunne jeg ikke se.  Armbåndene ble dyttet bortover et stålrør slik at jeg ikke lå skjevt.

Lårene mine ble gnidd med en hånd og kvinnen lente seg sakte over meg. Tok noe fram bakfra og bindte noe rundt munnen min. En ball fylte munnen min, jeg klarte ikke å si noe. " Så deilige..og store puppene dine er. Jeg skal virkelig nyte... dem." Sa hun og slikket seg om leppene.

Presset dem sammen og blåste på puppene mine. Tuppene ble harde. Leppene nærmet seg, de glinset i mørket og var nå rett foran den høyre puppen min. Hun blåste på den en gang til. Vorten min krympet seg sammen og hun flirte gjennom nesen. Prøvde å snu meg ut av stillingen, men var for svak til å røre meg.  

Leppene traff vorten, den ble sugt hardt og slikket rundt i små sirkler. Tennene hennes bet meg forsiktig i tuppen og gjorde meg opphisset. Hendene masserte og kilte brystene mine. Tungen slikket rundt begge, og gjorde meg våtere, både oppe og nede. Hun kysset meg og presset tungen inn i munnen min.

Tok tak i tungen min og sugde på den. Klødde den med tennene og førte den inn i sin munn. Tungene snurret rundt hverandre og sikkel rant ned kinnet mitt.   Hun forlot munnen min. og slikket nedover magen.

Løftet skjørtet mitt og startet med å suge, utenpå den våte trusen min. Fingeren presset i sirkelbevegelser rundt klitten, den lange neglen presset safter gjennom stoffet og lot det renne nedover baken min. "Nå er fitta di.. vist klar." Lo kvinnen full av lyst og dro den klamme og våte trusa tilside.

Tungen krøllet seg rundt klitten, presset hardt opp og ned og sugde den hardt i myke bevegelser. "Ikke gjør det så sakte... jeg kommer ..til å.... Åhhh!" Stønnet jeg høyt inni meg.

Masser av Safter rant ut av meg og jeg pustet tungt med små klynkelyden.   "Så deilig!.. Søtere en livets frukter.. Ah!" Sa kvinnen full av energi. "La meg vaske deg, godt..flire." Hele tungen dekket seg over fitta mi! Slikket innover og fortsatte i hullet! Det føltes så godt!  

Fitta mi var så våt! og tungen gled deilig gjennom meg! Hun stakk to fingere inn i det andre hullet, snurret den rundt mens de gikk inn og ut. "Jeg klarer ikke å holde det!" Skrek jeg inni meg.

Kvinnen kom opp til meg, fjernet ballen og hendene mine fra båndene. "kom inni meg!" stønnet hun, og gikk rask ned igjen. Bevegelsene gikk raskere og hardere. Jeg stønnet av nytelse og berørte brystene mine og tvistet dem.

"Jeg!.. kommer!" Ropte jeg av angst, mens jeg ble dyttet opp og ned. Kvinnen tok meg i armene sine og presset meg mot en jernstang. "Det er et hull gjennom stangen.. gni deg mot den og treff hullet, når du kommer!" hvisket hun tungpustet i øret mitt.

Jeg klasket stangen mellom fitta mi og gnidde hardt opp og ned innover.  "Det er så!! deilig!!" skrek jeg av opphisselse. Hullet klødde seg deilig mot klitorisen, som hadde blitt dobbel så stor. Kvinnen stilte seg foran meg og gjorde det samme.

Hun tok puppene mine og masserte det kalde stålet med dem. Brystvortene mine ble steinharde og hun dro og kysset dem. Stangen ble våt av safter og de store brystene mine dryppet av veske nedover meg.

Jeg følte det! Komme!   Jeg så rett på henne og viste med øynene mine at jeg kommer. . Hun slapp taket i vortene mine og la munnen klar mot hullet, mens hun stakk langfingeren inn i kjeden min! "Jeg klarer ikke mer! Ahhh!!!..."

"Jeg! Ah!..Åhh!..Ahhh.........!!!!" "!!!Kommer!!!!!!!!!!!!!"   Den myke og våte saften min, strømmet som en foss inn i hullet og alt jeg kan huske etter dette, er Kvinnens dype svelg, og stønning av nytelse.