Pengene tilbake

"Blikkene hans gjennom speilet på veggen hadde møtt henne flere ganger allerede. Han smilte lett, akkurat som på grillingen tidligere den kvelden. Hadde de en kjemi? Eller var dette hans måte å være på overfor alle? -Har du konsentrasjonsvansker? Cecilie oppdaget at niplene hennes sto ut og skapte en tydelig klump i toppen. Hjerte hamret. Herregud, ble hun kåt av dette? Hva var hun i ferd med å innlede?.."

Cecilie hadde aldri sendt inn krav om refusjon av tapte penger til et flyselskap før. Hun hadde reist med familien til Italia i sommer og hadde forhåndsreservert seter, som kostet ekstra. Setene var helt fremme i kabinen og kostet 368 kroner per person, for hvert eneste ett av setene de hadde bestilt til to lite reisevante voksne og to barn med reisefeber.

Da de hadde kommet til innsjekkingen hadde de fått tildelt nye seter som var langt bak og ikke sammen. Årsaken var at flyvningen hadde mange passasjerer som reiste med spebarn, og disse ble prioritert foran. Som småbarnsmor hadde Cecilie selvfølgelig stor forståelse for det, men synes samtidig det var sure penger. Mannen, Eric fra Colorado, snakket ikke så godt norsk og var heller ikke kjent med hvordan man kunne be om å få pengene tilbake i slike situasjoner. Han var nå på et tre dager langt jobbseminar i Tromsø, mens Cecilie og barna var hjemme nå som skolen hadde begynt igjen. Da Cecilie tok med barna til en bli-kjent-grilling for den nye klassen til eldstedatteren, nevnte hun historien om flyet og setene til et nytt foreldrepar som hun ikke hadde møtt før.

Det nye paret hadde nettopp flyttet til Norge
etter å ha bodd tre år i Geneve og fem år i London.

Sønnen snakket flytende engelsk og fransk, i tillegg til en litt snordig norsk-aksent som de hadde øvet på hjemme. Moren, en suksessfull diplomat fra Utenriksdepartementet, nå avdelingsdirektør for en eller annen seksjon som jobbet med nordområdene eller noe arktis-relatert, var vakker, slank, litt sminket, kanskje i midten av 40-årene? Mannen så yngre ut. Veltrent, selvsikker, smil om munnen, trang Hilfiger-skjorte i lyseblå striper som var åpen i halsen.

-Men kan ikke du vise henne, da? Du har jo gjort dette hundre ganger før. Ja, når det skjer noe på reise er det alltid Nilsen som ordner opp! Moren så med leende øyne bort på mannen, Nils, som han het, som kastet et raskt blikk på Cecilie. Hun kjente at hun umiddelbart fikk en slags kribling i magen da blikkene deres møttes. Han slapp det liksom ikke. -Jannicke kan ikke gjøre sånt slavearbeid, vet du. Ambassaderåder har folk til å gjøre administrativt arbeid for seg. De lo alle tre. -Har du med laptopen så kan vi se på det med en gang, hvis ikke så kan jeg stikke innom deg etterpå. Dere bodde i Lerkeveien, var det sånn? Vi er jo rett ovenfor der.

Utsikten. Selvsagt hadde de bereiste verdensvante bosatt seg i det beste strøket, med kveldssol, skjermet fra veistøyen. Cecilie og familien bodde i boligfeltet der de fleste småbarnsfamilier startet, nede på «skyggesiden». Hun hadde en drøm om noe større. Bort fra køyeseng til barna og trangt kjøkken, men økonomien strakk ikke til. Selv om Eric hadde fast inntekt, var hennes deltidsstudier og ekstrajobb i barnehagen knapt nok til å betjene eget lån på to millioner.

-Ja, bare kom innom. Barna er i seng før ni, så etter det en gang hvis det ikke er for sent? Cecilie fikk hjertebank bare av tanken. Hun skyndet seg å legge til en høflighetsfrase. -Men jeg finner sikkert ut av det, altså. Det er kjempesnilt av dere å hjelpe, men jeg kan.. -Jeg skal på joggetur uansett, ikke tenk på det. Bare hyggelig å hjelpe. Nils så på henne med det intense blikket sitt igjen. Hun smilte tilbake og fikk ut et lite «takk» før samtalen ble avbrutt av datteren deres som kom for å få hjelp med ketchupflaska.

Etter at barna var i seng, skyndet Cecilie seg å rydde i leiligheten. Det kunne jo ikke se så rotete ut. Hun lukket også alle dører til rotete kott, lekestue og kjeller. Nils kom sikkert fra et strøkent hjem og hun ble flau over hvor trangt og lite de hadde det hos seg. Hun satt opp laptopen, fant fram epostene og reisebekreftelsene. Klokken 21:34 banket det forsiktig på døra. -Hei, hvisket Nils. -Turte ikke ringe på i tilfelle jeg vekket barna. -Så omtenksomt! Kom inn. Nils hadde en tettsittende tights og en blå treningsskjorte.

Tøyet satt som klistret rundt kroppen hans og det bulte ut over skrittet.

Det var umulig ikke å få øye på. Cecilie hadde skiftet til en ny joggebukse hun hadde fått av søsteren, og hadde fortsatt på den hvite toppen, men BH-en under var tatt av, slik hun ofte pleide å gå hjemme. Denne gangen hadde hun tatt den av mer bevisst. Det var noe i henne som ville at Nils skulle se konturene av niplene hennes.

-Eh, ja, hvor begynner vi? Cecilie gjorde seg litt dum. -Jeg har kvitteringene her, men greia er at jeg ikke skjønner om jeg skal sende det til den eposten som står på nettsiden eller i det skjemaet jeg googlet. Og i det skjemaet så er det en del sånne koder som jeg.. -Så fint dere har det her! Elsker fargen. Er det lun sand eller noe sånt? Vi valgte noe som ligner veldig på kjøkkenet og er kjempefornøyde, men når jeg ser den her så ser jeg jo at den like gjerne kunne ha blitt brukt i gangen eller i andre rom. -Hehe, ja, det er faktisk lun sand, svarte Cecilie. -Ok, la oss se på disse billettene, da. Hvor har du laptopen? Cecilie viste vei til det lille arbeidshjørnet på soverommet. Det kilte i henne. Når hadde hun sist vært med en fremmed mann på sitt eget soverom?

Nils fikk sitte i stolen foran laptopen. Cecilie sto bak. De åpnet mailen, han kikket raskt over kvitteringene. -Skal vi se. Å, jeg ser med én gang at du ikke har skrevet inn billettnummeret riktig. Du har brukt referansenummeret. Det er noe annet. -Ja, men det er så vanskelig å vite hva som er hva! Jeg reiser ikke akkurat mye. Han ble stille en liten stund. Gjorde ikke noe, stirret tomt ut i luften. Leste videre. -Det er mye som er vanskelig her i verden, repliserte han. Det ble en pause i samtalen. -Å konsentrere seg om dette, for eksempel, fortsatte han.

Hun kjente at det pulserte gjennom hele kroppen.

Blikkene hans gjennom speilet på veggen hadde møtt henne flere ganger allerede. Han smilte lett, akkurat som på grillingen tidligere den kvelden. Hadde de en kjemi? Eller var dette hans måte å være på overfor alle? -Har du konsentrasjonsvansker? Cecilie oppdaget at niplene hennes sto ut og skapte en tydelig klump i toppen. Hjerte hamret. Herregud, ble hun kåt av dette? Hva var hun i ferd med å innlede?

-Jeg har det når det er speil på veggen og jeg egentlig bør se på skjermen, sa han. -Så legg ned den skjermen, da. Eller fjern speilet. Cecilie ante ikke hvor den siste setningen kom fra. Hva i alle dager var det hun holdt på med? Inviterte hun ham? Hun flakket med blikket. Hadde hun gått for langt? Hva om han raste ut døren og hun aldri kunne se det nye paret i øynene igjen? Hva om han sa noe til Eric om hvordan hun holdt på? Det gikk en million tanker gjennom hodet hennes og nå var det om å gjøre å få denne samtalen inn på riktig spor igjen før hele semesteret var ødelagt og hun aldri kunne se foreldrene i klassen i øynene igjen. Folk måtte jo tro at hun var gal i hodet!

-Men billettene, fortsatte hun i et slags desperat forsøk, hvor var det vi la inn nummeret riktig..? Cecilies tapre forsøk kom for sent. Nils’ blikk møtte henne i speilet. Han var mer alvorlig nå. Stirret på henne. Hun klarte ikke å ta blikket vekk. Tok et skritt nærmere. Hun hadde ikke hatt en slik puls siden sentrumsløpet. -Jeg klarer ikke å konsentrere meg når du er så deilig som du er, sa han rolig. Cecilie stilte seg helt inntil nå. La hånden på skuldrene hans. Pustet tungt. Det var alvor nå. Skulle hun gi etter? -Fuck dette, sa hun og ble igjen overrasket over seg selv. Hva mente hun med det? Nils tok hintet. Cecilie satt seg ned på sengen like bak. Nils sto oppreist. Kulen i tightsen hans var større nå. Han var tydelig opphisset. Cecilie lente seg forsiktig tilbake i sengen, fortsatt litt forsiktig. Hjertet hamret. Han klatret etter henne. Nå eller aldri, tenkte hun, og bestemte seg for å gå all in. Men først skulle hun skremme han litt.

-Stopp! Nils kikket spørrende på henne. Cecilies blikk var alvorlig, men pulsen avslørte henne. -Du kommer ikke opp i den sengen her med klær på deg. De så intenst på hverandre igjen. Han rev av seg skjorten. Hun dro ned buksene sine og de smale, lyse lårene hennes kom til syne og fikk Nils enda mer opphisset. Hun beholdt toppen på, brystvortene var fortsatt stive og syntes godt gjennom. Nils nølte litt før han tok av seg tightsen, og en stor ereksjon presset seg ut av bokseren hans. Han dro den av seg. I det han sto der foran henne helt naken, lirket Cecilie ned den lille trusa og samlet bena litt sjenert.

-Flink gutt. Nå skal du knulle meg, stønnet Cecilie. Nils stilte seg på kne på sengen. Cecilie kom framover, tok tak i den stive pikken hans. Kilte litt på ballene, kjente dråpene som kom ut av toppen på penisen mot hendene hennes. Runket han rolig. Han stønnet, førte hendene sine fram og begynte å kile henne bak øret, nedover nakken, over toppen og ned på brystene. Masserte dem uten på, deretter inn under toppen, kjente de harde niplene. Han beveget seg sakte ned mot skrittet, og begynte å beføle henne der nede. Hun var ikke glattbarbert, men hadde en liten, velfrisert busk, noe hun merket godt at han likte.

Etter litt dyttet Nils henne tilbake i sengen. Holdt skuldrene hennes ned i madrassen, klatret nærmere og over henne. Han klarte ikke mer, han måtte inn i henne. Fuktet to fingre med spytt, lot de gli mellom bena hennes. Hun klamret seg til han, la bena om ryggen hans og dro han inntil seg. -Kom igjen, da, stønnet Cecilie. Han presset seg inn i henne. To støt, rolige. Cecilie stønnet. Høyere nå. Fy faen, så stiv og stor han var. Hun klamret seg fast, satt neglene i ryggen hans mens han beveget seg rolig ut og inn av henne.

Hun var våt, han kom helt i bunn og hun stønnet ettersom rytmen ble mer jevn.

-Åh, åh, fuck dette, ta meg hardt, stønnet hun. Han stønnet også, dro henne til seg, som om de ikke var tett nok fra før. Den hvite dyna under dem ble dratt nedover sengen, halvparten lå på gulvet. Han satt seg litt opp, hun ble liggende på ryggen. Stillingen tillot at han kom dypere inn i henne. Han kjørte henne hardere, holdt tak i hoftene hennes, mens hun tok tak i sengekanten over hodet. Det var så jævlig deilig for Cecilie. Den lille søte busken hennes gnikket mot lysken hans. Sengen knirket, men han stoppet ikke. Hun tok seg for munnen. Klarte ikke å holde det inne. Stønnet. Grep desperat etter en pute som hun tok over hodet og skrek inn i den mens han fortsatte å knulle henne. Hun kom, men bare fjærene i puta hun hadde over hodet fikk høre hvilken intensitet orgasmen var i.

Også Nils hadde høy puls. Han trakk seg ut, lot henne puste, men ventet ikke for lenge med å dytte et av bena hennes over på den ene siden. Indikerte at han ville ha henne bakfra. Cecilie tok hintet. Spratt over, bøyde seg fram og stakk rumpa ut. Bikiniskillet over den glatte, fine rumpa fikk Nils mer opphisset. Han presset seg inn i henne igjen, roligere nå, strøk den fine rumpa. Han fuktet en lillefinger, strøk den forsiktig over rumpehullet hennes og masserte det utenpå. Cecilie kunne ikke huske sist hun var så kåt. Hun dyttet rumpa mot han, det kilte i henne da hun kjente rumpemassasjen. Og hun som hadde vært så nøye på at hun ikke likte sånt "utenom det vanlige" og i alle fall ikke noe som hadde med det hullet å gjøre.

Nå lot hun seg rive med og ble bare kåtere av hvordan
han tok henne og stimulerte rumpehullet sitt.

Nils spyttet ned i sprekken. Masserte hardere nå, med to fingre. Passet samtidig på at tempoet ikke ble senket. Cecilie stønnet, fulgte rytmen, passet på å stønne ekstra høyt når han tok henne på rumpehullet. Hun hadde aldri kjent på en sånn sensasjon før og måtte plutselig bruke puta igjen. Den intense rumpemassasjen, følelsen av pikken som bunnet henne og det faste grepet han hadde om henne gjorde at det bygget seg opp nok en orgasme i henne. Hun hylte ned i puta og kom enda sterkere. Han presset to fingre inn i rumpa hennes i det hun kom, kjørte pikken dypt, ikke fort, inn i henne. Hun presset seg mot ham og kjente at hun neste squirtet, i det minste ble hun mer våt. Også det var nytt for henne.

Han trakk seg ut, spyttet igjen ned i sprekken, lente seg samtidig over ryggen hennes og førte pikken mot rumpehullet. Herregud, skulle hun la deg skje? Det hadde bare skjedd en gang før, for lenge siden, og det hadde vært vondt. Han var forsiktig, hun presset rumpa mot han. Hun ville. Samtidig var hun litt redd. Det tok ikke lang tid før han var inne, kun tuppen, men likevel. Det sved, men han var varsom. -Fy faen, stønnet han, det er så trangt og godt! -Forsiktig, stønnet Cecilie. Han beveget seg rolig innover, presset litt på, men ikke for hardt. Samtidig holdt han tak i skrittet hennes, koste med dusken og klitten. Trakk seg rolig ut, før han førte den inn igjen. Cecilie nøt det, slappet av, det hadde hun lest at var viktig ved analsex.

-Jeg vet ikke om jeg klarer å holde meg, stønnet Nils og bet henne i ryggen. Han beveget seg rolig, men det trange hullet skapte så mye friksjon i penisen hans at det ble for mye. -Knull meg til du kommer, stønnet Cecilie. -Kom i rompa mi, jeg vil høre deg stønne! Nils stilte seg opp nå og beundret den vakre kvinnekroppen som dyttet seg mot han, penisen som nå var nokså dypt inne i den trange rumpa til Cecilie. Han holdt tak i skuldrene hennes og så økte han tempoet. Cecilie fingret seg selv. Det bygget seg opp noe nytt i henne. Var dette en orgasme?

Hun skalv, det knøt seg nærmest i skrittet. Klitten kilte.

Da merket hun at Nils begynte å øke tempoet enda mer, puste tyngre og raskere. -Nå, kom det kort fra Nils. Det var det eneste ordet hun trengte for å sette prikken over i-en i det som nå hadde bygget seg opp. Hun presset seg mot ham, grep hardere i sin egen klit og masserte fort. Hun kom som hun aldri før hadde kommet. Sengen knirket, Cecilie hvinte. -Åååååh, ropte Nils. Han fylte henne opp. Hun kjente varmen i det hun for tredje gang skrek ned i puta. To støt til, så roet han seg. Cecilie skalv og falt sammen, kastet seg etter pusten. Nils la seg over henne, fortsatt med pikken langt inne i rumpehullet.

Det pulserte i Cecilie og tårene presset seg fram. Hva var dette? Følelsene sto på hodet i henne. Tre orgasmer på…ti minutter? Hva hadde skjedd her nå? De ble liggende litt. Til slutt smatt pikken ut og det føltes som om hun var på do. En rar følelse. Ville det renne nå? Han gled ned på siden av henne. Hun snudde seg mot ham. Det intense blikket møtte henne igjen. Men hun var trygg nå. Nils, den spennende mannen på skolesamlingen, her, bare hos henne, ingen andre. Hun var hans, han var hennes. Hun kjente ham ikke, men hun så på blikket at dette var trygt. Ingen, ingen diplomat-frue, ingen andre, skulle få vite om Cecilie fra skyggesiden og utsikt-Nils' lille avsporing, og da Nils, kl. 22:28 listet seg ut av rommet og utgangsdøra, hadde Cecilie fått sendt inn refusjonskravet sitt, selv om betydningen av å få tilbake pengene var litt mindre for henne nå enn for en time siden.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: