Ombookingen

"Du legger meg ned og står naken foran meg, bøyer deg og løfter opp en fot. Tunga di begynner ferden sin bak kneet mitt, jeg kjenner det rett i fitta mi. Tunga di beveger seg sakte nordover. Opp langs låret, opp til fitta mi. Ignorerer den og beveger seg ned langs det andre låret mitt. Ned til knehasen igjen. Finner punktet som gjør meg enda kåtere..."

Skuffelsen er stor. Det er ikke mange reiser i firmaet vårt nå for tiden. Digitalisering og økonomi har sørget for det. Men vi trenger en natt sammen. En natt bare vi to, og det er eneste muligheten slik som situasjonen vår er. Likevel er realismen at min reise avsluttes den dagen du begynner din. Vi får ikke gjort noe med det. Jeg reiser tidlig mandag morgen. Har pakket med meg alt jeg trenger og litt til. Jeg kan i allefall trøste meg litt alene når jeg er på tur. Håper du får litt tid alene slik at vi kan være digitale sammen. Dagen går fort. Kollegaer som det er lenge siden jeg har truffet og det er på tide å skifte til middag.

Jeg tar en dusj før jeg kler på meg mitt nye undertøy. En mørk grønn bh og matchende hofteholder. Nye strømper. Sender deg bilder underveis. Du åpner dem med en gang og jeg liker svarene dine. Du skal få detaljer senere tenker jeg. Sender deg et siste veldig intimt bilde som ikke åpnes. Reagerer ikke på det, slik er forholdet vårt - noen ganger passer det bare ikke. Spiser og sjekker telefonen litt nå og da. Fremdeles ikke noen reaksjon fra deg men jeg ser du har åpnet det siste bildet. Vurderer å ta et glass vin i baren, men ombestemmer meg. Idet jeg går mot heisen ser jeg du har sendt meg nytt bilde, bilde av en buss. En buss med navnet på hotellet jeg er på. Plass til meg i natt spør du? Klart det svarer jeg. Tar en snartur på rommet mitt før jeg går ned og møter deg.

Du venter i resepsjonen.

Vi har felles kjente her så vi tar heisen fort opp til rommet mitt. Går inn, lukker døren og endelig er vi alene, bare vi to. Hva skjedde spør jeg, samtidig som du tar av deg noe tøy. Innstilt fly og ombooking svarer du. Har faktisk fått rom på dette hotellet sier du og viser frem din nøkkel. Trenger jeg det spør du, og smiler lurt. Ikke hvis jeg får bestemme svarer jeg. Kysser deg. Har savnet deg. Kler av deg mer klær, avdekker mer og mer hud. Smaker på den. Smaker deg. Du stopper meg. Tar av meg kjolen min og avdekker det nye undertøyet mitt. Blikket ditt, hendene dine, munnen din sier meg at du liker det. Du stopper meg, må faktisk ta en dusj sier du- har vært en lang dag. Hopp i dusjen, venter her jeg.

Hører vannet som begynner å renne, tenker på deg naken og kåt, og jeg kjenner jeg også blir kåtere. Kunne fort bare latt handa mi gli over klitten og fort kommet, men jeg vil gi deg gleden. Jeg reiser meg og åpner badedøren, går inn og ser på deg der du skrur av vannet og står der deilig, naken. Smiler mens jeg gir deg en håndduk, staskaren din er halvstiv og stivner litt mer når du ser meg. Klarte ikke vente spør du? Tar handa di rundt kuken og runker lett. Det kommer frem en deilig dråpe precum. Du fanger den på fingeren din, vil du smake spør du? Jeg suger fingeren din på samme måte som om det var kuken din. Møter blikket ditt idet jeg suger litt ekstra. Før jeg bytter ut fingeren din med munnen din.

Kyss, ertende, krevende, våte.

Vi flytter oss fra badet til sengen. Du legger meg ned og står naken foran meg, bøyer deg og løfter opp en fot. Tunga di begynner ferden sin bak kneet mitt, jeg kjenner det rett i fitta mi. Tunga di beveger seg sakte nordover. Opp langs låret, opp til fitta mi. Ignorerer den og beveger seg ned langs det andre låret mitt. Ned til knehasen igjen. Finner punktet som gjør meg enda kåtere. Lager en fuktig sti opp igjen, bretter den søkk våte fitta mi. Lar en finger gli langs sprekken min. Fanger fuktigheten og smaker på den mens du ser meg i øynene. Smaker godt sier du. Lar tunga di gli opp og ned, inn, suger på den veldig hovne klitten min. Jeg klarer ikke være stille. Stønner og hvisker ja. Løfter meg mot deg, mot tunga di som nå er begravd i grotta mi. Smaker på alt jeg har. Du tar med deg en smak og kysser meg, smaken av oss.

Jeg ser deg i øynene og ber deg om å la meg komme. Du bare smiler lurt og jeg skjønner at du kommer til å kose deg en stund til. Jeg elsker når du ikke lar meg få det jeg ber om. Liker at du lar meg henge. Tunga di er tilbake på fitta mi, suger, smaker, begraver seg og endelig får jeg komme. Du suger passe hardt på klitten min, orgasmen min jager gjennom kroppen min. Endelig og hardt. Du bare venter og ser på meg mens jeg kommer meg, får pusten tilbake igjen. Denne natten kommer vi ikke til å sove mye. Du er kåt, staskaren din er hard. Vi blir begge opphisset av å gi orgasmer. Det er min tur. Jeg lar tunga mi gli lett over hodet, finner strengen og smaker på den. Lar leppene mine omfavne deg og suge lett. Fanger en deilig dråpe precum. Smaker på den og lar tunga mi gli sakte ned over skaftet ditt. Helt ned. Lar leppene mine og tunga mi jobbe rundt skaftet ditt. Beveger meg litt opp og ned. Lar tunga mi fange neste dråpe precum.

Forlater deg og lar tunga mi fokusere på pungen din. Smaker, suger, finner først den ene- så den andre steinen din. Suger veldig lett. Deilig barbert pung som jeg kan kose meg med. Virkelig en godtepose. Du sprer bena dine, så jeg kommer godt til hele godteposen. Lar tunga mi gli rundt steinene igjen før jeg beveger meg oppover den harde staken. Du står i stram giv akt, kan ikke forvente noe annet av en så deilig kuk som du har. Jeg gaper over deg og tar så mye av deg som jeg klarer i munnen min, suger lett på vei ut. Gjentar behandlingen noen ganger. Du smaker så godt. Kysser deg.

Lar deg smake litt på oss før jeg senker meg ned på deg og du kommer inn i meg.

Sakte inn, fortere ut. Opp og ned noen ganger. Trekker meg helt ut og snur meg. Setter meg ned på deg igjen. Du glir så lett inn i den våte fitta mi. Varm og våt av deg. Du har full utsikt bak i meg, slår meg lett på skinkene. Gjør meg kåtere. Du ser at festene som holder strømpene strammes. Du ser kuken din som går inn og ut av fitta mi. Ser den glinser av våre safter. Du stønner at du snart kommer. Det er mitt signal. Jeg stopper opp. Ikke stopp sier du. Jeg snur meg og tar den glinsende, harde kuken i munnen min og suger litt heftigere. Lar handa mi kose med pungen din. Suger saktere, så litt fortere. Du jokker imot, klarer ikke la være. Jeg suger litt hardere. Så hører jeg det siste stønnet ditt, et hardt, urstønn. Kjenner spermen din som fyller munnen min. Jeg svelger alt. Kjenner hver dråpe og hver krampe av orgasmen din. Svelger. Bøyer meg over deg og smiler- dette blir en deilig natt!!

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: