Naboen

Hun rignte på inn til leiligheten hans. Vinflasken, som hun hadde tatt et glass av allerede, var plassert i hennes venstre hånd, og hun kjente hjertebanken da skrittene hans nærmet seg døra. Han åpenbarte seg, i bar overkropp og jeans, med et stort smil. En omfavning, trygge sterke armer rundt den lille kroppen hennes, hun var sluppet inn.

Hun satte seg i vinduskarmen og tente en sigarett, mens han sjenket vinen til dem. Han snakket om hvilke ting han hadde drevet med siden sist, eller, rettere sagt, hvilke barer han hadde vært på den kvelden. Selv tenkte hun bare på pikken hans, for natten før hadde hun sugd han for første gang. Aldri før hadde hun sett en flottere pikk, gigantisk, rett og vakker. Så mye sæd hadde hun vel heller egentlig ikke sett før, da han endelig kom mens han hadde fingret henne... Det hadde vært den beste natten hun noensinne hadde opplevd uten å få pikk. Men i kveld skulle det bli anneledes.

Flashbacks til pikken hans hadde kommet hele dagen. De var naboer, og hun utvekslingsstudent, og vinduet hun satt i nå, hadde direkte utsikt til hennes balkong. Noen uker tidligere, hadde den kjekke, blonde dansken hengt ut av dette vinduet med en vannpipe mens hun drakk kaffe på balkongen, og invitert henne over. Før i går, hadde de bare snakket sammen, kanskje tatt en øl, ropt til hverandre over nabolaget, småflørtet, ledd og sett filmer sammen. Og kanskje kjærtegnet hverandre bittelitt. Hun hadde virkelig trodd de bare skulle være venner, han virket ikke interessert i henne, hun var mer vant til menn som bare kastet seg over henne, og ikke ville mer enn sex, og hadde ikke oppfattet de små tegnene hans. Den deilige danske smeden hun ikke fikk. Hun hadde tatt feil. I natt skulle hun få.

Han plasserte seg i sofaen, og så bedende på henne. Sigaretten ble stumpet, og hun satte seg ved siden av han. Med hodet på skrå, lot hun blikket gli over den deilige kroppen hans. Muskler hadde han nok av, noen tatoveringer her og der... han var rett og slett dødsdeilig, en drøm av en mann. "Er du ferdig med å beundre meg nå, eller?" kom det spøkefullt fra han. Hun tvang seg til å se inn i øynene hans, smilende, og tok av seg toppen. I bare BH-en skålet hun med han.

Vinflasken forsvant fort, og han reiste seg for å hente mer på soverommet i underetasjen. I mellomtiden røyket hun, mens hun vurderte situasjonen. Gud, hun var så klar for han. Hadde vært det lenge. Duften av han hang igjen i leiligheten, sterk og maskulin, hele han var egentlig bare så jævlig mandig. Og det tente henne noe utrolig. Dødskjekk og med konge musikksmak, merket hun seg når pcen automatisk byttet til en av hennes favorittsanger. Hun sang, mens han kom opp med en kartong vin, og helte i glassene deres, før han landet avslappet på sofaen igjen. Skravlet i vei om et prosjekt han var i gang med, hun lyttet og kommenterte som om hun var interessert, før hun endelig satt seg på fanget hans, der hun hørte til. De skålte, og satt fra seg glassene før hun kysset han.  Hun kjærtegnet den sterke brystkassen, og nøt det sensuelle kysset. Faen...  han var det eneste riktige i verden der og da.

De store hendene hans strøk over ryggen hennes, løsnet BH-en. Hun løftet seg opp, så munnen hans kunne leke med puppene, mens hendene hans hadde et fast grep om rumpa hennes. Hun stønnet mens hun nøt følelsen av tungen gli forsiktig over den ene brystvorten hennes, før han kosebet i den, og ga den andre siden samme behandling. Hun dro han i håret og tvang han til å kysse henne på munnen.

"Jeg har så lyst på deg... Damn you, woman," stønnet han, mens hun kysset, småbet og slikket halsen hans. Buksen hennes fjernet han lett, og tvang henne til å ligge ned. Han ville ha kontollen. Med et kåt glimt i øynene fjernet han g-strengen hennes, og begynte forsiktig å kysse underlivet hennes. Hun var egentlig altfor kåt til denne typen teasing, men gispet høyt da tungen hans lett kjærtegnet de indre leppene hennes. han stakk tunga rett inn i henne en gang, før han sakte, så utrolig sakte, førte den opp mot klitten hennes. Så deilig at hun trodde hun skulle dø, var følelsen da han langsomt bevegde den myke tungen mot klitten. Hun var så våt at hun nesten skammet seg, men heldigvis hadde kåtheten tatt overhånd. Hun kom i løpet av få sekunder, så god var han til det der. Aldri hadde hun kommet så fort før. Hun dro hodet hans vekk, og han reiste seg enkelt og gikk nedenunder mens han åpnet beltet.

Naken lå han der, og hun begynte å slikke pikken hans grundig, mens hendene hennes koste med ballene hans. Så runket hun han, mens hun tok en balle i munnen om gangen, før hun tok dem begge samtidig. Stønnelydene hans gjørde henne utrolig kåt. Han nøt virkelig dette, og hun kjente hvor stor han var i hånden sin, og tanken falt ned i henne - kom han til å få plass i trange henne?  Hun fortsatte å runke han mens hun puttet pikkhodet hans i munnen. Lukten av pikk, nesten som honning, gjorde henne bare enda kåtere om det var mulig. Etter en liten stund dro han henne i håret, som et tegn på at hun skulle stoppe, og hun kysset seg hele veien opp til ansiktet hans. Han grep stumpen hennes, og hun hadde fremdeles tak i pikkken hans, mens de kysset intenst. Pikken hans var så nære. Pikkhodet gled lett inn i henne, de begge gispet. Så var han helt inne i henne, svimeslående stor, hun kysset han og nøyt den brutale følelsen av pikken hans mer enn hun noensinne hadde nytt noe. Hun red han, før han tok igjen kontrollen. Han kastet henne av seg, som om hun var en dukke, vendte henne rundt, og grep hoftene hennes, trengte seg inn i henne bakfra.

Skapet, plassert ved siden av sengen, hadde speildører. Hun så hvor stor og mann han var i forhold til henne, hvordan denne sterke kroppen jobbet bak hennes. Hylende brøt hun ut i en ny orgasme, mens han konsentrerte seg for å ikke komme. Han pulte henne så hardt han våget, den trange fitta hennes gjorde det ikke lett å holde orgasmen unna. Skrikende opplevde hun den sykeste og lengste orgasmen i sitt liv hittil, og han stønnet, og kom.

Hun satt i vinduskarmen iført G-strengen og en av hans skjorter, after sex sigarett. Han satt smilende ved bordet i boxeren og drakk mer vin. De sa ingenting før hun hatt ved siden av han, intill han, og de så favorittprogrammet på tv. Etter en god del latter og vin, gikk de ned igjen. Han la de store armene rundt henne, og det varte ikke lenge til t-skjorten og g-strengen hadde forsvunnet fra henne. Han kjælte med henne, holdt fast i hoften hennes og gned den igjen stive pikken sin mot rumpa hennes mens tungen lekte seg i nakken. Hun la seg på rygg, med benene over hans på skrå, mens han lot en finger gli inn i henne. De kysset mens fingerene hans lekte seg med henne. Hun kjente over den sterke armen, og nappet deretter hintene i bokseren hans. Han tok den av, før pikken brøt inn i henne igjen. Han pulte henne sakte mens han fingret henne, og hun klorte seg stønnende fast i han. Frustrert tvang hun han ned, hoppet på han, og begynte å knulle han hardt og fort. Hun satt seg helt opp, en av hans store hender holdt henne hardt i hoften, mes den andre i et av hennes bryst. Igjen kjente hun orgasmen spre seg.

Hun kom. Han synes det var utrolig deilig å se den lille kvinnekroppen skjelve og riste over han, og følelsen av den allerede trange fitta stramme seg rundt han... Han dyttet henne ned i sengen og la seg over henne. Først løftet han det ene benet hennes og la det på hans mosatte skulder. Hun grep rundt penisskaftet med en hånd, og holdt ballene hans med den andre. Overrasket pulte han henne med stor nytelse, og hun kom på ny. Så la han ned benet hennes, pulte henne litt i normal misjonær før, til hennes overraskelse, hun kjente en finger presse seg inn på feil sted? Vanligvis gjorde slikt vondt, men ikke nå. Hun ble stimulert på alle måter, klorte seg fast i han, nesten med tårer i øynene fikk hun den sykeste orgasmen hun noensinne hadde opplevd. Da hun endelig kunne hikste etter luft, etter sjokket, skjønte han at han hadde fått dette til. Han tok det litt roligere, men hun begynte å bevege hoftene intenst, ristende, med den store pikken hans inni henne, og hun holdt hoftene hans fast med bena, mens de pulte hverandre hardt. Så kom de samtidig i en ny, mindblowing orgasme.

Hun la seg i armkroken hans etter en ny røyk. Han kysset henne, før hun sovnet med tanken om at hun hadde verdens beste nabo.