Lærersex

«Etter hvert som veiledningen gikk framover, merket han at han begynte å fantasere om henne. Hvordan ville det være å kjenne brystene hennes mot seg, ta på dem, kysse dem? (...) ».

Det var ikke så uvanlig at det begynte velvoksne lærere på studiet han hadde ansvar for, og det av begge kjønn. Noen var noen riktig inntørkede slitne lærere som skulle ha såkalt faglig fornying… Ikke slik med denne. Riktig nok skulle hun ha faglig påfyll, men hun var ikke gammel og inntørket. Tvert imot i sin beste alder; det var for ham rett rundt førti. Og mer frodig enn de fleste.

Han hadde faktisk merket henne fra første stund, ved semesterstart og første forelesning, og var litt forundret over det. Det var liksom en underliggende tiltrekning som han merket seg med en gang, og stusset. Da semesteroppgaven skulle forberedes og skrives, var det han som fikk henne til veiledning. Det betød faglige samtaler på kontoret hans.

Det hadde vært kvinner der før som hadde vært fristende; noen hadde spilt det ut helt åpenlyst, overfor andre var det primært han selv som følte det slik. Men ikke denne. Han nøt synet av formene hennes når hun var innom. Brystene var godt over gjennomsnittet, og hun var nesten like høy som han selv. Smilet hennes var alltid åpent når hun så ham, og han hadde merket at øynene hennes for over ham mer enn han var vant til. Etter hvert som veiledningen gikk framover, merket han at han begynte å fantasere om henne.

Hvordan ville det være å kjenne brystene hennes mot seg, ta på dem, kysse dem?

Fantasien hans beveget seg både oppover og nedover på kroppen hennes. Så kom hun på kontoret hans for den avsluttende veiledningen. Kledd i bluse og skjørt denne gangen. Men det som han merket seg mest, var at det var liksom som om hun hadde glemt å kneppe en knapp øverst i blusen som burde vært kneppet. Var det tilfeldig?

Han hadde store problemer med å få øynene sine fra å se på den kløften som viste seg mellom de store brystene hennes. Lettere fortvilet merket han under samtalen deres at det var noe som begynte å bevege seg i buksen hans. Kuken reagerte på tankene hans, og på det han så. Han prøvde forsiktig å vri seg på stolen, så den kunne falle på plass og ikke lage for stor bul på buksen. Da samtalen var over, rakte hun ut hånden mot ham, og han måtte reise seg. Og han skjønte at hun oppdaget det han slet med å skjule.

Han tok henne i hånden, men hun gikk helt inntil ham for å gi ham en avskjedsklem. Et lite øyeblikk sto de slik tett sammen. «Så mye hardhet», sa hun, «og til så liten nytte og glede.» Hun strøk hånda oppover den stive kuken hans. Men utenpå buksa. Hun ble varm og tung mot ham. Hånden hennes strøk oppover og nedover kuken, og klemte lett på den.

Han behøvde ikke bøye seg ned for å kysse henne. Munnen hennes var like ved hans, og han kjente varmen hennes. Han kysset henne lett, men hun gjentok det. Hardere. Leppene hennes var varme og krevende, og tungen begynte å leke med hans. Hun sto tett inntil ham opp mot kontordøra. Brystene hennes ble presset mot ham, og hun hadde en egen evne til å skyte underlivet fram så han kjente venusberget hennes mot seg.

«Mmmm, jeg er så kåt» hvisket hun.
«Jeg har hatt så lyst på deg, og jeg tror du vet det.»

Han trakk henne inntil seg igjen, og presset tungen inn i munnen hennes som en kuk. «Åh, jeg tror jeg får orgasme», sa hun og trakk seg litt unna. Hun stønnet, og begynte å skjelve lett, så han skjønte at orgasmen allerede var på vei, nesten der.

Hun slo armene rundt ham, holdt seg tett inntil ham, og han skjønte at hun var nær klimaks. Midt på dagen, på kontoret hans! Han åpnet opp glidelåsen, hun hjalp ham å trekke ut kuken, løftet det ene benet opp på en stol og geleidet kuken hans inn forbi trusekanten. Etter bare tre-fire harde jokk kom han også; sprutet inne i henne med kraftige krampetrekninger.

Etterpå bare sto de der, forenet med kuken fortsatt på plass. Hun rundkysset ansiktet hans; «Du er så deilig, jeg visste det…», sa hun. «Du også», svarte han, og tok tak rundt rumpeballene hennes og holdt henne mot seg. Og kuken var ikke tom, og slettes ikke slapp. Raskere enn han noen gang kunne huske det hadde skjedd vokste den enda mer, og var mer enn klar til ny innsats. Innsats, bokstavelig talt.

Det gikk to ganger for ham der og da. Etterpå spurte hun smilende om han kunne tenke seg å komme til leiligheten hennes om kvelden for en avsluttende veiledning. Som sagt, så gjort. Der ble han veiledet inn i ting og stillinger han ikke hadde hørt om før. Men det er en annen historie.