Harrytur i eget land

«(...) han dro i ei snor og det føk frem små, oransje gardiner foran bilvinduene. Det var folk overalt rundt oss på parkeringsplassen, men jeg brydde meg ikke lenger»

“Er vi fremme snart, pappa?” Han snudde seg mot meg uten å ta øynene fra veien. “Ja, nå er vi der snart! Bare noen minutter til, jenta mi.” Mamma satt ved siden av og halvsov med strikketøyet i fanget. Hun er alltid like optimistisk til å strikke på kjøreturene til Fredrikstad, men sovner før vi har kommet ut av ring 3.

Mamma våkner av sitt eget snork før hun også spør om det er langt igjen. Jeg svarer at vi straks er der før pappa rekker å svare igjen. “Har vi ringt og sagt ifra til tante Bodil at vi snart er der?” spør hun i halvsøvne. “Nei, kan ikke du gjøre det, Victoria?” spør pappa meg uten å ta øynene fra veien igjen. Jeg ruller med øynene og tar frem mobilen. Jeg har heldigvis nummeret hennes fra da vi var på Østfoldbadet og hun var redd for å miste meg.

Jeg hører stemmen hennes ringe i ørene fortsatt: “Døh, ta å smell opp nummeret mitt på den lille tøtsjtelefonen din, æ. Ille kjedelig å miste ræ blant så mye vann og pedoer. Ei kollega ta mæ da jeg jobba i kommunen ble tatt rett på glufsa av en sketten musling for et par år sia. Ho er fortsatt ute av jobb og svelger melatoninpillær som han Per Sandberg svelger løgnene te a Barahare”. Alt dette ble sagt mens hun nappet bikinilinja i fellesgarderoben og de lange øredobbene hun kjøpte på Momarken klirret mot skulderene hennes.

“Hællæ, jenta mi! Er dere langt unna, eller? Jeg satt nettopp inn no kanelbollær i ovnen. De fra Maximat, veit du. Favoritten din!” Jeg kunne høre lykketroll-anhenget på klapptelefonen hennes klirre mot de lange, rød neglene. “Så koselig! Vi er der om et par minutter.” Hun pratet litt til om hvor lenge hun skulle steke de før vi la på. Jeg var svett i øret.

Idet vi kjørte inn på parkeringsplassen utenfor rekkehuset hennes, så jeg noe av det styggeste jeg har sett. En Volvo 240 med noe som kun kan være godt over 70 Wunderbaum. Samtidig som jeg går ut av bilen og har et ansikt av avsky kommer tante Bodil ut. “Åja, det er doningen til Kim-Rino!” Kim-Rino er fetteren min, men det er ikke ofte jeg ser han. Han er som oftest hos faren sin, Rino-Kim. Det var tydelig at han nettopp hadde kommet hjem. Det luktet svidd gummi og motoren hans tikket seg kald i sola. Jeg kunne se ti-tolv tomme General sterk-snusbokser bare gjennom bilvinduet.

Vi gikk alle sammen inn etter å nesten ha blitt dyttet over dørstokken. Jeg skyver perleforhenget til side og går inn i stuen. Der ser jeg han. Kim-Rino satt fremoverlent i skinnsofaen og rullet sigg. De løse joggebuksene skjulte ingenting. Jeg skjønte ikke om han var hard eller bare hadde en massiv penis. Det var kun ledig ved siden av han, så jeg satt meg der. Genseren hans med teksten “Fuck you, I drive a Volvo” luktet sterkt av tobakk, men det luktet nesten litt godt.

“Hællæ på ræ. Åssen gikk turen nerover, æ?”. Jeg kunne tydelig se løssnusen renne nedover fortennene hans. “Nei, det gikk vel fint det, vel” Jeg kjente jeg motvillig fikk en bredere dialekt bare av å sitte i denne jugglete stuen. Jeg harket og svarte på nytt: “det gikk fint! Turen gikk fint”. Før vi hadde kommet noe dypere inn i samtalen, kom mamma inn og spurte om vi kunne kjøre en tur på Rema 1000 og kjøpe fløte til jordbærene. Jeg stirret intenst på mamma for å signalisere at jeg ikke ville være mer med han enn nødvendig. Hun skjønte ikke og ba oss dra. “Dere kan ta bilen til Kim-Rino!”. “Jaja, da ble det brått ei litta tur på oss da, Vicky”, sa han mens han lente seg over for å låse opp passasjerdøra fra innsiden.

Idet jeg satt meg inn, tente han opp rulletobakken. “Er så ille godt å pætte litt på en Petterøes nr 3 etter å ha sett litt på Storage Wars.” Jeg klarte bare å dra ut en liten “mm”. Han satt bilen i revers og la armen bak meg for å rygge ut. Det ustelte ansiktet hans var skarpt, ubarbert og fettete. Det var tydelig at alle kebabene ikke gjorde t-sonen hans noen tjeneste. Jeg måtte puste en ekstra gang når den røykfylte ånden hans traff meg. Jeg stønnet ufrivillig.

“Hørt den nye plata te Eddie Meduza, æ? Det rykkær godt i dansefoten når den speller, ass.” “hehe, nei. Jeg liker mer sånn Katy Perry og sånt.” sa jeg lavt. “HAH! Sånt derre skvip kan du ta med te Sarsjborr. Bare guttær som speller kjøttfløyte hører på sånt ræl.” Evnen hans til å prate så rett frem var pirrende. Det kilte i blondetrusen og jeg ville ha mer. De krokete fingrene hans var skitne fra motorolje, men når han plutselig strøk de oppover låret mitt kjente jeg at jeg ble varm i hele kroppen.

“Hva er det du driver med?!” skrek jeg nesten av sjokk mer enn motvilje. “Den trøkkanes seksuelle spenninga her kommærnte fra ingensteder, jenta mi.”

Han hadde rett.
Jeg ville ha det.
Jeg ville ha hodet hans mellom lårene mine.

Tennene hans var bare gule gitter av emalje og bein for den sterke, bløte tungen hans. “Ja, og ere du skal gjørra med det, æ?” Var det min stemme? Hvor kom dialekten fra?

De store, møkkete hendene hans grep tak i låret mitt mens han så på veien og holdt like stramt rundt det pelskledde rattet. “Vi rekkærnte å kjøre til Svinesund for å pøke på favorittplassen min, men jeg veit om et sted.” Volvoen hostet seg frem til parkeringsplassen på Rema 1000. Var butikken stedet han visste om? “Jeg blir helt vill i nikkersen av å tenke på den bløte glufsa di, bejbi” rumlet han før han dro i ei snor og det føk frem små, oransje gardiner foran bilvinduene.

Det var folk overalt rundt oss på parkeringsplassen, men jeg brydde meg ikke lenger. Han rev av meg blusen. “La meg sutte litt på de vollæne der a, smæxi”. Den røffe tungen hans danset riverdance rundt nipplene mine. Hånden hans var allerede på god vei ned i buksa mi. Jeg klarte å stønne frem en setning mellom de tunge pustene: “Jeg har glemt å barbere meg nedentil”. “Troru jeg bryr meg om no buskas på ei litta bollemus? Jeg er vant til et litte kratt på småripsa mine.”. Det var ikke tull.

Han tok et fast grep i kjønnshårene mine og dro bestemt i dem. Jeg vet ikke hva som skjedde, men det gjorde hinsides vondt samtidig som jeg ble umåtelig kåt. “Vent litt, æ. Må bare fløtte den tællekællen her og no smuglesprit fra baksetet.” Med å flytte mente han dytte alt ned på gulvet med én bestem bevegelse.

Det var en dyrisk følelse av ekstase og kåthet som gjorde at jeg slengte han på ryggen i baksetet og dro av han buksene.

“Få titte på denne herre gigantropiske pekkerten din æ, gutten min”. Jeg kjente ikke igjen meg selv. Denne animalske opptredenen skremte meg. “Å fy fela, nå prekær vi!”. Det var nesten så han ropte. “Hussærnte sist noen bælma nedpå med kuken min, jeg!” fortsatte han høylytt.

Penisen hans luktet surt, men det var en del av opplevelsen. Leppene mine smeltet rundt penishodet hans og jeg kjente drøvelen min hilse på kukosten. Jeg måtte kaste opp, men for hver cm jeg gævla i meg, ble jeg bare mer og mer våt. Det rant nesten igjennom jeansen min og ned på det skitne, grå bilsetet. Kebabsausen som hadde størknet på buksa hans luktet dill.

Jeg tok en pause fra den pulserende pikken hans for å slikke det opp. Øynene hans ble store, og han smilte fra den ene piercingen i øyebrynet til det andre. Jeg gikk tilbake til pikken og dyttet hodet helt ned til skaftet. Kjønnshåret hans kilte meg i ansiktet. Det luktet urin, sæd og Red Bull. Han stønnet høyt på østfoldsk og dro i håret mitt. “Å jævli, nå smellere snart! Ærnte du ferri med å søtte snart, så kommere til å bli tjåka fullt med mannemelk i kjeften på ræ!!”.

Jeg dro penisen sakte ut av munnen min mens jeg holdt øyekontakt med han.

Øyenbrynene hans som aldri hadde sett en pinsett i sitt liv, ble hevet opp til det tynne hårfestet. Han smilte, plasserte pekefingeren og langfingeren på hver side av munnen og kastet tunga rundt som et tegn på hva som skulle skje.

Jeg ble slengt rundt på ryggen, kastet Max Burger-papir vekk fra under meg og dro av meg buksa. “Jeg har kanskje spelt mye playstation, men klitten er den beste knappen jeg kan tenke mæ”, stønnet han mens han sultent stirret ned på skrittet mitt. “Ille å såpe det lukta her, æ” “Det er bare rent” “Åja. Ille jålete.”

Det var et halvt sekund hvor vi så på hverandre før han brutalt prøvde å spise kjønnsorganet mitt. Det var det deiligste jeg har opplevd. Det sporadiske oppmøte av tennene hans mot klitoris var som å leke med valper med skarpe tenner. Vondt, men verdt det. Idet jeg kjente orgasmen bygge seg opp som en doning på verkstedet hans, var det noen som banket på ruta. Vi tittet opp på hverandre igjen.

“Hællæ! Kim-Rino! Eru å smeller noen på tjukka nå, æ?” Jeg kunne høre at stemmen kom fra en munn som gliste. Kim-Rune åpnet døra med foten, snudde hodet vekk fra skrittet mitt og tørket seg rundt munnen i det han ropte: “Næmmen! Ere ikke Miko, æ!”. Min nakne vagina lyste mot denne nye personen jeg plutselig skulle bli kjent med. “Du må hilse på’n Miko! Vi drekker sammen på Moen barneskole hver tirsda’ og torsda’!”. Et hest “hei” var alt jeg klarte å smyge frem mellom kjønnsorganet mitt, den nakne rumpa til Kim-Rino og det nye bekjentskapet “Miko”.

“Hællæ!” sendte han non-chalant tilbake over den nakne rumpa til Kim-Rino, kjønnsorganet mitt og hans nye bekjentskap - meg. “Skarru værra med te’n Geir-Petter og se Top Gun i kveld, eller?” spurte han østfoldingen mellom låra mine. “Vi så jo Top Gun sist. Ærnte morsommere med den nye Fast and the furious, æ?” “Joa. Kan ringe og høre med guttæne. Sender ei melding på fjøsboka! Du er selvfølgelig invitert du også!” Han så på meg, vaginaen min, Kim-Rino også meg igjen.

“Jeg reiser igjen i kveld, men ellers takk.” Han svarte kjapt med “Null stress! Kos dere!” og smelte igjen døra. “Kim-Rino hadde allerede begynt å bake løssnus under utvekslingen, så jeg tok på meg buksa igjen. “Var’e matfløte eller kremfløte?”

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: